Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1 na 20 osób symuluje dolegliwości - Norwegia

Czytali temat:
Tomasz Wartak (496 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ja na podstawie własnych obserwacji bym to ciut, ciut poprawił
o niedużo
o zero zaledwie
1 na 2 symuluje dolegliwości
i to jest na pewno bliżej prawdy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Victoria .W
(Victoria.no)
Wiking
* zona strzykawa znajaca polski to komu innemu heniu z kazikiem ktory ani me ani be sie bedzie zalil i prosil o pomoc w rozmowie z lekarzem* ... Kamilu drogi, Ty strasznie antypolski jestes i tak samo piszesz, ze nic zrozumiec nie mozna, moze napisz po norwesku, bo jezyka ojczystego zapominasz.. Zal Ci jest czy o co Ci chodzi, ze tak ten artukul na Ciebie podzialal .. ? zdzwon sie z panem Håkonem Lie i razem stworzcie reforme, a Ty pokazuj palcem ktory polak oszukuje, a ja pan Kamil ciezko pracuje... Zalosne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(Haniia)
Nowicjusz
Witam .W pelni zgadzam sie z artykulem i kamilem75.To prawda ze polacy tak robia ,sa na zasilkach i chodza do lekarza aby pozniej zasilek przedluzyc)))Pisze o polakach bo znam takie przypadki,Najgorsze jest to ze uwazaja ze sa uczciwi ,pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
a ja to mam wyjeb****e na te ich oszustwa i ogromne straty budzetowe... nie moj gaz... nie moja ropa...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
JLK21 napisał:
a ja to mam wyjeb****e na te ich oszustwa i ogromne straty budzetowe... nie moj gaz... nie moja ropa...
Również jestem tego zdania ... Co Ty...
---
Nie tylko Nasza Nacja , KROI Ten Kraj , My widzimy Naszych ... bo tak nam wygodnie .
A Litwini widzą swoich , inni natomiast Innych ...
---
W tym przypadku nie ma się co obrzucać obelgami ...
---
Norgi Sami sobie wypracowali taki system , który pozwala na spokojne i legalne symulowanie ... , ot chociażby słynne trzy dni , płatnego chorobowego bez lekarza , a tylko na telefon ...i to 12 lub i 24 dni w roku .
---
To dlaczego z tego nie korzystać ... toć to grzech / moralne przestępstwo/ , a i szef nieraz krzywo patrzy ...
---
Przecież , On płaci ciężką kasę na takie ubezpieczenie ... .
---
Naprawdę tam gdzie nie trzeba , nie bądźmy bardziej papiescy ...od samego Papieża ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok