kamil75 napisał:
oj roman roman
1. norasy tez kupuja jak maja okazje- prawda taka czesciej sie boja i maja bariere jezykowa
2. bylem w mo i rana ponad 2 tyg na rybkach w kwietniu tam i w okolicy bimber to chleb powszedni
3.ile panstwo traci w tydzen na tych norkach ktorzy nie placa podatku za sprzatanie chaty na czarno przez nasze dziewczyny, zony, a co gorsza matki po 55 lat ( te starsze kobiety robia to bo musza taka sytuacje mialy w pl nie po to aby z A4 zmienic na A6)
4. o zatrudnianiu na czarno polakow, litwinow itd nie wspominam
5. wielo ludzi o tym wie ale sie malo mowi jakies 2 lata temu zlikwidowali baraki a znimi meliny na risloca/ okern w oslo, a kto trzymal nad tym piecze??????? moze jakis polak z duza szyja?? nie wysoko postawiony policjant norweski!!!!
6. najwiekszy przemyt alkocholu nalezy do szwedow bija nas kilkanascie razy na glowe bo maja lepsze piwko , tansze i wiecej procetowe mowie o" vinmonopoletach"
7. jest wiele ludzi na forum ktore ta liste by rozbudowaly tak ze
PAN ROMAN BY SIADL I POWIEDZAL - NIE PASUJE DO TEGO KRAJU MUSZE SPIERDALAC DO POLSZY
PS. nie popieram przemytu na duza skale ale tez tego nie popieram!
na pewno lepiej jest przemycac niz krasc byle co i byle komu
i wszystko w temacie
mi kolega przywiozł 4 kartony fajek i 3 litry balantinesa
chyba zgłosze sie na toola zapłacić cło ,choć jednego wczoraj juz nadepoczołem
to nie wiem czy go liczyć ???
oj romuś ,aleś ty głupi
a może ślepy ???chciałeś błysnąć prawością ,a zabłysłeś głupotą
i nie pisz kto tu ma żyć ,a kto stąd spierdalać ,zeby ciebie ktoś czasem nie wyjebał
to taka moja rada
oj roman roman
1. norasy tez kupuja jak maja okazje- prawda taka czesciej sie boja i maja bariere jezykowa
2. bylem w mo i rana ponad 2 tyg na rybkach w kwietniu tam i w okolicy bimber to chleb powszedni
3.ile panstwo traci w tydzen na tych norkach ktorzy nie placa podatku za sprzatanie chaty na czarno przez nasze dziewczyny, zony, a co gorsza matki po 55 lat ( te starsze kobiety robia to bo musza taka sytuacje mialy w pl nie po to aby z A4 zmienic na A6)
4. o zatrudnianiu na czarno polakow, litwinow itd nie wspominam

5. wielo ludzi o tym wie ale sie malo mowi jakies 2 lata temu zlikwidowali baraki a znimi meliny na risloca/ okern w oslo, a kto trzymal nad tym piecze??????? moze jakis polak z duza szyja?? nie wysoko postawiony policjant norweski!!!!
6. najwiekszy przemyt alkocholu nalezy do szwedow bija nas kilkanascie razy na glowe bo maja lepsze piwko , tansze i wiecej procetowe mowie o" vinmonopoletach"
7. jest wiele ludzi na forum ktore ta liste by rozbudowaly tak ze
PAN ROMAN BY SIADL I POWIEDZAL - NIE PASUJE DO TEGO KRAJU MUSZE SPIERDALAC DO POLSZY
PS. nie popieram przemytu na duza skale ale tez tego nie popieram!
na pewno lepiej jest przemycac niz krasc byle co i byle komu
i wszystko w temacie

mi kolega przywiozł 4 kartony fajek i 3 litry balantinesa

chyba zgłosze sie na toola zapłacić cło ,choć jednego wczoraj juz nadepoczołem

to nie wiem czy go liczyć ???
oj romuś ,aleś ty głupi

a może ślepy ???chciałeś błysnąć prawością ,a zabłysłeś głupotą

i nie pisz kto tu ma żyć ,a kto stąd spierdalać ,zeby ciebie ktoś czasem nie wyjebał

to taka moja rada