Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mariusz lewandowski Piotr Hintzke Bartek Prominski Stanislaw Lisowski DK_1993 Gumi1 Piotrsantorek (4157 niezalogowanych)
61 Postów

(lena003)
Początkujący
Sebastian napisał:
widać seksownością bidulka nie grzeszy
Hhahahahaha
dzięki tego mi dzisiaj potrzeba !!!!!!!!!!
hahahah
dobre
dzięki

o widzisz Sebuś ....jak niewiele trzeba żeby się człek ucieszył....

głowa do góry !!! ja żyję zasadą : jak to powiada mój przyjaciel :marnie się zarabia ,żyje się jak hrabia :hehehe a co mi tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
lena003 napisał:
[quote]Andre ved mark napisał:
Sebastian napisał:

Andreeeeeee przecież pisze chłopak ,że żona na "podorendziu" jak ma potrzebę więc zrozum jego frustrację ...widać seksownością bidulka nie grzeszy

trudno ......na tego grzesznika już nic nie pomoże .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
kamil75 napisał:
polak polaczkowi wilkiem byl i bedzie
zazdrosc zawisc itd
jak bym napisal ze ze mi kasy nie zaplacili i szukam pracy albo zabrali mi auto na PL bo jezdze nim od 10 lat po oslo to by wiekszosc sie poczula lepiej
jest tak czy nie?

Jakbyś miał starą skode to ja na pewno byłbym happy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kamil75 napisał:
polak polaczkowi wilkiem byl i bedzie
zazdrosc zawisc itd
jak bym napisal ze ze mi kasy nie zaplacili i szukam pracy albo zabrali mi auto na PL bo jezdze nim od 10 lat po oslo to by wiekszosc sie poczula lepiej
jest tak czy nie?

ja Ci też coś napiszę a ty poczujesz się lepiej ,
mieszkam nad PUBEM reszta kamieniczki moja i tylko moja ale pode mną jest pub w piwnicy,i dziś wpadli na pomysł by do komina mojego własnego się wbić z wentylacją jak wróciłam do domu i zapaliłam w kominku cały dym mi na dom wywaliło, walczyłam z nim z 5 godz wyobraż sobie ten smród i wszystko zadymione
no widzisz już ci sie humor poprawił

a z baranami bez zgody budowlanej i kominiarskiej jeszcze nie wiem co zrobię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
z pracą w adecco nie jest lekko
inną znależć nie jest sztuka
niech sebastian więc poszuka
będzie wtedy dudków wiele
i pracować nie trzeba w niedzielę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Maxx Tiger
(Maxx1971)
Wiking
adecco wszystkich oszukuje..mnie też....a w jakiej firmie robisz ? jak można wiedzieć... ja dekarką zajmujęsię od 1993,.może dasz namiary
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
maxx ....przecież pracujesz albo pracowałeś w no ( adecco w domniemaniu ) . nie każdy kto zajrzy zajmuje się dekarką .
jeżeli ktoś spełnia wymagania i fochowość to nie ma problemu .... całe życie nie da się pracować przez adecco . znam to na przykładzie na szczęście nie swoim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
k e
(everkam)
Wiking
Ile wynosi najniższa gwarantowana stawka dla tomrera bez fagbrevu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
jar kos
(nowy jar)
Wiking
Witam
jestem nowy na tym forum i mam pytanie odnośnie Adecco mianowicie planuję podjąć prace w Norwegi poprzez Adecco jako elektryk, zaproponowano mi stawkę 179 koron z uprawnieniami DSB. Proszę o jakieś konkrety na co muszę uważać w tej firmie, może ktoś z was już pracował w adecco,
proszę o konkretne przestrogi, przykłady.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
nowy jar napisał:
Witam
jestem nowy na tym forum i mam pytanie odnośnie Adecco mianowicie planuję podjąć prace w Norwegi poprzez Adecco jako elektryk, zaproponowano mi stawkę 179 koron z uprawnieniami DSB. Proszę o jakieś konkrety na co muszę uważać w tej firmie, może ktoś z was już pracował w adecco,
proszę o konkretne przestrogi, przykłady.
Pozdrawiam

Adeko jest tylko pośrednikiem , między Tobą a firmą w której będziesz pracował , tak jak się tam na miejscu zaprezentujesz tak i będą ciebie traktować .
Będziesz się obijał to szybko odeślą ciebie na hotel , a adeko nie będzie miało zajęcia .
Jeśli się wykażesz , to firma będzie miała baczenie na twoje postępy i z czasem jak minie kontrakt mogą tobie zaproponować bezpośrednie zatrudnieni ...
Zawsze trzeba pilnować własnej dupy i nie włazić w tryby , jak maszyna w ruchu ...
Na jaki okres masz podpisaną umowę z adeko ...? . Stawka jest dobra na początek , tylko pamiętaj to jest brutto - od tego odchodzi jeszcze zaliczka na podatek .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok