Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1065 niezalogowanych)
1 Post
PAWEL Fil
(skubikrk)
Wiking
ja wiem co się stało, wiem w jakim stanie są Ci ludzie, z jakim dorobkiem emocjonalnym, kogo wina i kto jest nie winny...! szukać można gry słów w tym co jest napisane bądź prowadzić osobiste gry na forum pod materiałem o ogromnej tragedii jaka mogła się zdarzyć, tylko powstaje pytanie? czy to jest miejsce na to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
skubikrk napisał:
ja wiem co się stało, wiem w jakim stanie są Ci ludzie, z jakim dorobkiem emocjonalnym, kogo wina i kto jest nie winny...! szukać można gry słów w tym co jest napisane bądź prowadzić osobiste gry na forum pod materiałem o ogromnej tragedii jaka mogła się zdarzyć, tylko powstaje pytanie? czy to jest miejsce na to?

a gdzie jest miejsce, żeby trafić do świń?
jaka jest przyczyna, że świnie jeżdżą po pijaku, chlają na umór, kradną, wyciągają baterie z detektorów dymu.....
PRZYZWOLENIE SPOŁECZNE NA TAKIE ZACHOWANIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Ale mnie wkurzają takie artykuły, żadnych konkretnych informacji. Bo jak napisze że sobie moi popierdzieleni rodacy urządzili imprezkę, zalali się w trupa i kopcili przemycane fajki to wyjdę na gbura i ignoranta. W dodatku bez serca! I jak ja w ogóle mogę tak pisać... A ja powiem tak... Mogę i w 99% jestem pewna takiego przebiegu zdarzeń.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok