Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Oslo jest 24. miastem świata pod względem bezpieczeństwa - Norwegia

Czytali temat:
(500 niezalogowanych)
38 Postów

(pindol)
Nowicjusz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oslo jest 24. miastem świata pod względem bezpieczeństwa
Cale szczescie ze Grønland, Tøyen i Groruddalen zaliczyli jako pakistanskie miasta a nie Oslo, inaczej "stolyca" miala by problem z zalapaniem sie do pierwszej setki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
pindol napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oslo jest 24. miastem świata pod względem bezpieczeństwa
Cale szczescie ze Grønland, Tøyen i Groruddalen zaliczyli jako pakistanskie miasta a nie Oslo, inaczej "stolyca" miala by problem z zalapaniem sie do pierwszej setki

Aaa, już nie pindol... 7 lat mieszkam na Grønland, a w zęby to dostałem na Smestad.
To było jedyny raz w życiu /to info dla tych coby chcieli powtórki spróbować /.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jak to?nie je numer 1?przecie to stolyca norge a wszystko co norge jest najlepsze,tym bardziej stolyca. chm to pomylka napewno jakas jest,niech sie odwolaja tak nie moze byc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Kowalscy napisał:
pindol napisał:

Aaa, już nie pindol... 7 lat mieszkam na Grønland, a w zęby to dostałem na Smestad.
To było jedyny raz w życiu /to info dla tych coby chcieli powtórki spróbować /.

na Smestad dostałeś????????hehe u mnie na dzielnicy ???????no nie może być Koalski ale się usmialam

ps.a Grønland to zajebista dzielnica ty Pindol czy jak ci tam .....mam tam wielu znajomych z pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(pindol)
Nowicjusz
lena003 napisał:

ps.a Grønland to zajebista dzielnica ty Pindol czy jak ci tam .....mam tam wielu znajomych z pl [/quote]

Idealna dla "ziomali" pelno roboty na czarno

"Gratuluje" znajomych, cokolwiek napiszesz juz mnie nie zdziwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
pindol napisał:
lena003 napisał:

ps.a Grønland to zajebista dzielnica ty Pindol czy jak ci tam .....mam tam wielu znajomych z pl

"Gratuluje" znajomych, cokolwiek napiszesz juz mnie nie zdziwi [/quote]

te Pindol ....naprawdę pindolisz ,nie obrażaj moich przyjaciół bo nikt ci nie dał takiego prawa to raz a dwa to nikt z moich znajomych nie zapieprza jak ty widocznie na czarno a po trzecie i setne jak nie masz co napisać to poprostu nie pisz miłego hmm....pindolenia dalej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(pindol)
Nowicjusz
Mialem cos napisac ale przy beznadziejnym przypadku szkoda klawiatury, jeszcze raz Ci polecam nauke czytania i odrobine kojarzenia, moze tez przeprowadzki na Grønland lub podobna "czarna dziure" idealnie sie wpasujesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
pindol napisał:
lena003 napisał:

"Gratuluje" znajomych, cokolwiek napiszesz juz mnie nie zdziwi

Szczerze mówiąc to nic o tym nie wiem. Jeśli już o to chodzi to nie znam więcej Polaków w tej dzielnicy.

A wracając do tematu???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
pindol napisał:
Mialem cos napisac ale przy beznadziejnym przypadku szkoda klawiatury, jeszcze raz Ci polecam nauke czytania i odrobine kojarzenia, moze tez przeprowadzki na Grønland lub podobna "czarna dziure" idealnie sie wpasujesz

niezłe początki Pindolku masz na tym zacnym forum

tak trzymaj ....moje gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
a co ona bedzie pisac? przeciez to widac ze w parku lezy z nogami rozlozonymi a pozniej gwalty i co jeszcze po tym moze byc?spokojne miasto?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok