Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1439 niezalogowanych)
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Optimus napisał:

Kowalscy macie racje

Ma byc zawsze powaznie i na temat. Ja jestem ku..a tak powazny, ze sie nawet do lustra nie usmiecham.

No kurna, pewnych tematów nie da się rozgryźć bez humoru, a jeśli ktoś go nie posiada to droga wolna - można się udzielać w wątku typu "młode mamy w Norwegii".
Tylko, że tak naprawdę nie o brak poczucia humoru tu chodzi, a o taką podstawową zajadłość i złośliwość pewnych osobników - nie mając niczego do powiedzenia, czyhają na okazję, by komuś szpilę włożyć. A wtedy to mi się herbata z kubeczka wylewa

Hej, szable w dłoń...i na koń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jacek walicki
(Winczenzo)
Wiking
Artykuły tego typu przypominają nam o nasilaniu się zjawisk nadprzyrodzonych na które człowiek nie miał i nie będzie miał nigdy wpływu. Pytanie czy i w jaki sposób ma się to do zapowiadanego od dawna końca Świata i do rewelacji jasnowidzących że Polska w "końcowym stadium "najmniej na tym ucierpi.Czy anomalie klimatyczne mogą być początkiem końca,początkiem czegoś co w dużym stopniu sparaliżuje wysoko rozwiniętą cywilizację a większą część jej przedstawicieli pozbawi życia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Winczenzo napisał:
Artykuły tego typu przypominają nam o nasilaniu się zjawisk nadprzyrodzonych na które człowiek nie miał i nie będzie miał nigdy wpływu. Pytanie czy i w jaki sposób ma się to do zapowiadanego od dawna końca Świata i do rewelacji jasnowidzących że Polska w "końcowym stadium "najmniej na tym ucierpi.Czy anomalie klimatyczne mogą być początkiem końca,początkiem czegoś co w dużym stopniu sparaliżuje wysoko rozwiniętą cywilizację a większą część jej przedstawicieli pozbawi życia.

A co na to Pam Bog?
W tym rzecz, ze Pam Bog coraz starejszy jest a diabel nachalnieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zapomniales

podac zrodlo cytatu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Juz sie poprawiam, zanim ZAIKS sie przyczepi.
Cytat pochodzi z ksiazki H, Sienkiewicza Potop" albo noweli "Sachem"
Niektore nieudokumentowane zrodla podaja "Konopielka" -Edward Redlinski. Jednak uwazam, ze to Sienkiewicz . Byl po prostu lepszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Kowalscy napisał:
Optimus napisał:

Kowalscy macie racje

Ma byc zawsze powaznie i na temat. Ja jestem ku..a tak powazny, ze sie nawet do lustra nie usmiecham.

No kurna, pewnych tematów nie da się rozgryźć bez humoru, a jeśli ktoś go nie posiada to droga wolna - można się udzielać w wątku typu "młode mamy w Norwegii".
Tylko, że tak naprawdę nie o brak poczucia humoru tu chodzi, a o taką podstawową zajadłość i złośliwość pewnych osobników - nie mając niczego do powiedzenia, czyhają na okazję, by komuś szpilę włożyć. A wtedy to mi się herbata z kubeczka wylewa

Hej, szable w dłoń...i na koń

No Koalski b tez cię lubię hehe choć nie wydaje mi się ze ty coś wnosisz na tym forum skarbie No oczywiście oprócz nowych nickow i pięknych avatarow mimo wszystko ......tesknilam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
lena003 napisał:
No Koalski b tez cię lubię hehe choć nie wydaje mi się ze ty coś wnosisz na tym forum skarbie No oczywiście oprócz nowych nickow i pięknych avatarow mimo wszystko ......tesknilam

To czy ktoś wnosi czy nie, to sprawa bardzo delikatna, należy do oceny poszczególnych odbiorców i najlepiej żeby tak zostało. Bo nie daj Boże dać takie rzeczy gawiedzi do oceny, to pojawiają się jakieś chuj wie skąd vivienki, wisienki, ivki, czy fifki i jest większa zadyma aniżeli była.
Poza tym to nie są mistrzostwa świata w epatowaniu wypowiedziami.
Jako koalski chętnie się udzielałem w wątku o uprowadzeniu Nikoli, a i paru innych, ale nie wymagam, żebyś to jakoś szczególnie śledziła - ty, czy ktokolwiek. A jeśli śledziłaś, to wybiórcza jest twoja pamięć.

No, to cieszę się, że ustaliliśmy parę spraw, a jeśli nie to

Ps. chętnie się udzielam w dziale muzycznym. Sprzedaję tam kupę fajnych rzeczy... nikomu niepotrzebnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
koalski-czy ty masz problem z osobowoscia?
nie prosciej byc soba? bez wzgledu na to czy ktos cie lubi czy nie, podziela twoje zdanie czy nie.
kiedy dyskutowalismy mialem cie za powazniejszego,a ty jak przedszkolak na balu przebierancow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Kowalscy napisał:
lena003 napisał:

To czy ktoś wnosi czy nie, to sprawa bardzo delikatna, należy do oceny poszczególnych odbiorców i najlepiej żeby tak zostało. Bo nie daj Boże dać takie rzeczy gawiedzi do oceny, to pojawiają się jakieś chuj wie skąd vivienki, wisienki, ivki, czy fifki i jest większa zadyma aniżeli była.
Poza tym to nie są mistrzostwa świata w epatowaniu wypowiedziami.
Jako koalski chętnie się udzielałem w wątku o uprowadzeniu Nikoli, a i paru innych, ale nie wymagam, żebyś to jakoś szczególnie śledziła - ty, czy ktokolwiek. A jeśli śledziłaś, to wybiórcza jest twoja pamięć.

No, to cieszę się, że ustaliliśmy parę spraw, a jeśli nie to

Ps. chętnie się udzielam w dziale muzycznym. Sprzedaję tam kupę fajnych rzeczy... nikomu niepotrzebnych

hmm wolałam cię jak byłeś Koalski .....ale tam

dasz się lubić i masz racje pamięć mam niestety słaba
schowaj tego kalacha moj drogi i pokój temu forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jacek walicki
(Winczenzo)
Wiking
To nie cytat brzydal , lecz prowokacyjne przemyślenia mające na celu rozwinięcie jakiej dyskusji . Lenka ma rację że nie którzy potrafią wyłącznie negować ,protestować i wyszydzać i nie dociera do nich nawet to że ośmieszają tym samych siebie -niski poziom swojego ja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok