Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1815 niezalogowanych)
7 Postów
Paweł Kwiatkowski
(Smile32)
Wiking
bardziej to drugie czyli lopaciarzem, a mama ci nie mowila zebys sie uczyl?. Teraz pewnie jajka zbierasz albo krowy doisz w tym Stavanger, gdzie Polak na Polaku siedzi; )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
w boga nie wierze, panie z wielkiego miasta ktore ledwo zza zagonow kartofli widac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ja

pierdykam

od tych wszy,to juz mnie wszystko swedzi

do tego musze isc posiedziec,w swiatyni dumania

bo jak czytam usmiechnietego smile27

to odrazu,chce mi sie srac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
pracuje i smieje sie z takich jak ty wieskow zakompleksionych

brzydal- rolki nie zapomnij
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Paweł Kwiatkowski
(Smile32)
Wiking
Nie wiem krzysiu jest to 14 co do wielkości miasto w kraju, i mieszka w nim okolo 300 tyś mieszkancow, a jak u Ciebie sprawa wyglada w tym Behnowie sorka Będzinie? Co to za wiocha masakra...; ) 50 tys mieszkancow, idz sie schowaj.. z czym do ludzi... Skoro nie wierzysz to Ci sie pewnie poszczesci, tacy idioci i Żydki, komuchy jak Ty głosowali na PO i Ruch Palikota, szkoda mi Cie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Paweł Kwiatkowski
(Smile32)
Wiking
nastepa brzydalska Ciota
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...widze

ze jednej

rolki moze byc malo

dobrze,ze kupilem wczoraj cale opakowanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Smile27 napisał:
Czesiu tak to Polska, widać jaki mądry jesteś, oglądasz jakieś kretyńskie kreskówki, nie sram po wszystkich, tak wyjatki, bo nie każdy jest taki sam, choc wiekszosc Polakow jest wykorzystywanych finansowe, pracujac dla polskich firm, polskiego pracodawcy, albo posredniczacych tj. Adecco, nie mowie o wszystkich budowlancach, kazdy jest inny, ale spora czesc osob pracujacyh w tym zawodzie jest taka jak pisalem, zlodziejsko kombinatorksa a do tego przynosi wstyd z roznych powodow , Ty nawet nie wpisaleś skad jestes pewnie z gorszej wiochy, ktorej nawet na mapie nie ma...
A zreszta co taki gnojek 20 letni moze wiedziec, przyjechal tu bo w kraju by z glodu zdechl, bez szkoly, bez zadnych perspektyw, dziekuj Czesiu Bogu ze ten kraj moze Ci zycie uratowac, bo w kraju by Cie wszy zjadły
.

Skąd ty tyle o ludziach wiesz?
Jeśli uważasz, że należysz do jakiejś lepszej kasty Polaków, to ja dziękuję, wolę żeby ktoś taki mnie nie reprezentował.
Poziom do którego sprowadziłeś dyskusję świadczy o tobie, misiu, a nie o tym skąd pochodzisz.
Pozdrawiam z Australii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
no coz -juz wiemy o co biega
nastepny sfrustrowany pisiorek nie moze pogodzic sie z kleska jarka i papy rydzyka,
pusc se radyjo maryja ,moze ukoi nieco twoj bol istnienia. pajacyku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Paweł Kwiatkowski
(Smile32)
Wiking
koalski - kazdy ma swoje zdanie, poziom dyskusji dla burakow jest zrozumialy, madrzejszego jezyka mogliby nie zrozumiec, nikogo nie reprezntuje i nie chce reprezntowac, skoro jestes z Austarlii to nic nie wiesz wiec sie nie wypowiadaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok