Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1574 niezalogowanych)
167 Postów

(miodopłynny)
Stały Bywalec
ankadoro napisał:
Z mojego osobistego doswiadczenia, panowie wyglaszajacy teorie "Nie liczy sie wielkosc" na ogol sami nie maja sie czym pochwalic...

Serdecznie witam kolejnego uczestnika konkursu na najkrótszego penisa
Tym bardziej cenne, że w końcu jest to jakaś Pani, co czyni tę opinię bardziej miarodajną.

Ps. czy byłaby Pani łaskawa dopowiedzieć, jak bardzo reprezentacyjna była grupa, na podstawie, której ma Pani takie, a nie inne zdanie?

Pozdrawiam:

Statystyk miodopłynny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
to moze druga konkurencja w konkursie, na najwieksze jaja,niestety pierwsze miejsce jest juz zajete wszyscy wiemy kto ma najwieksze.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ankadoro napisał:
Z mojego osobistego doswiadczenia, panowie wyglaszajacy teorie "Nie liczy sie wielkosc" na ogol sami nie maja sie czym pochwalic...

mysle,ze kolezanka jest w błedzie......
ja tam nie lansuje sie z wackiem i nie jestem jakos skromnie wyposazony (europejski standard) i nie wydaje mi sie,zeby mowienie "mały ale wariat" było czyms uwłaczajacym godnisci mezczyzny.....
Jak by trzeba było, to ja chetnie pokaze w uzyciu,niniejszym udowodniając,ze wcale nie trzeba byc kunta kinte,zeby zrobic dobrze niejednej pani......
Uprzedzając złosliwe komentrze > nie, nie jestem playboyem,ani miejscowym cwaniakiem,ale zwykłym ludkiem ze zwykłym sprzetem,którego w razie potrzeby nie zawaham sie uzyc
ps: konfrontowałem to z wieloma niewiastami i mówie wam,ze laski wcale nie lubią duzych wacków.....
Konfrontacja była czysto teoretyczna i tylko i wyłącznie na podstawie opini płci pięknej......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ktos tu niezly lans ciagnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
nie czesio nie o ciebie chodzilo,a kamil ma racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
216 Postów

(Anna Maria)
Stały Bywalec
I wszystko... w "tym" temacie...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
dobreeee
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(lubietańczyć)
Wiking
ankadoro,brawo,natomiast brzydal piszacPrącia mają długie! Dla nieródek i dziewic są najlepsze polskie penisy! Długie przyrodzenie to dla pań po porodzie i te, które mają nie szyte pochwy po porodzie------------polskie penisy dla dziewc,bosz...jaki ty jestes zalosny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
lubietańczyć napisał:
ankadoro,brawo,natomiast brzydal piszacPrącia mają długie! Dla nieródek i dziewic są najlepsze polskie penisy! Długie przyrodzenie to dla pań po porodzie i te, które mają nie szyte pochwy po porodzie------------polskie penisy dla dziewc,bosz...jaki ty jestes zalosny

No taa...
Godz. 2, noc z soboty na niedzielę i wszystko jasne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok