Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mirek M Daniel bbs olka28 Nowak (1243 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
friko napisał:
... Ja nie pracuję w norwegii pracuję w swoim kraju,do norwegii wyjerzdżam na wakacje i na ryby dla tego mam zamiar nabyć taki domek...
WIDAĆ , iże jesteś NUWORYSZEM , na dodatek zadufanym w SOBIE...
Na Tym Forum , większość uczestników to ludzie pracujący fizycznie na Swoje bogactwo .
Którzy od czasu do czasu , przeznaczają Swój prywatny czas , by Uświadamiać ...Takich jak Tobie Podobnych...
Ludzie , Tobie Podobni ... nie zaglądają na Takie Fora , ewentualnie zaglądają incognito ...

Wiadomości o kupnie...sprzedaży GRUNTÓW...!!!. pod Hytty , trzeba szukać na profesjonalnych Stronach ...!!! .
/ pisałem dlaczego...!!! trzeba czytać co inni piszą i wyciągać wnioski...!!! /
A nie puszyć się jak Pawian... ,bo takie zachowanie jest żałosne...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(friko)
Wiking
Odnośnie tego co piszesz to może i masz rację,tyle tylko że ja pewnie w przeciwieństwie do Ciebie
na pewno dużo,dużo wcześniej pracowałem w norwegii i na pewno dużo dłużej bo 11 lat zarobiłem to co miałem zarobić i mam firmę w polsce,tak że nie wiem czy to na pewno aby takie żałosne jak piszesz ale to Twoje zdanie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
friko napisał:...na pewno dużo,dużo wcześniej pracowałem w norwegii i na pewno dużo dłużej bo 11 lat zarobiłem to co miałem zarobić i mam firmę w polsce...
I Na Pewno...
Z Tego Wszystkiego , Twój MÓZG Przepracował Się Doszczętnie i Pracuje Ostatkiem Swoich Możliwości ...
Mam dla Ciebie taką radę , z której nie musisz skorzystać .
Przeczytaj Swoje posty , a następnie przeanalizuj je w zestawieniu z ostatnim Twoim postem ... .
A zwłaszcza z ....cyt..." pracowałem w norwegii i na pewno dłużej bo 11lat "...

No po prostu robisz z siebie forumowe pośmiewisko i tyle w tym temacie z Mojej strony .

BĘC...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tez

lubie takie przypadki jak friko

11 lat w no. i nie wie gdzie szukac ofert sprzedazy

jest sie czym chwalic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(friko)
Wiking
Dużo dłużej od Ciebie,jeżeli nie kumasz o co chodzi i czepiasz się nie wiem z jakiego powodu ale to pewnie że jesteś lewusem totalnym który pojechał do norwegii i nie może zdobyć odpowiedniej pracy, ci co wyjechali do pracy to pracują a nie siedzą w nocy,rano i w południe na necie i śledzą to co kto pisze,jak Ty. Chwała nierobą takim jak Ty......róbcie dalej obciach!!! Pozdrawiam uczciwie pracujących
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
friko napisał:
Dużo dłużej od Ciebie,jeżeli nie kumasz o co chodzi i czepiasz się nie wiem z jakiego powodu ale to pewnie że jesteś lewusem totalnym który pojechał do norwegii i nie może zdobyć odpowiedniej pracy, ci co wyjechali do pracy to pracują a nie siedzą w nocy,rano i w południe na necie i śledzą to co kto pisze,jak Ty. Chwała nierobą takim jak Ty......róbcie dalej obciach!!! Pozdrawiam uczciwie pracujących

Ci, ktorzy przyjechali i tu pracuja, maja tez urlop, zazwyczaj 5 tygodni. A z wolnym czasem moga robic co im sie podoba i w nocy i rano i w poludnie. Nie uwazasz?
Zabawnie jest przesciganie sie, kto dluzej mieszka i pracuje, lub gdybanie czy pracuje oraz wysnuwanie teorii o totalnych lewusach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(friko)
Wiking
I tutaj zgadzam się w 100%!!! Na prawdę życzę każdemu jak najlepiej ,nie należę do ludzi zawistnych
i zazdrosnych,sam ciężko pracowałem z wieloma wyżeczeniami, norwegia to prze piękny kraj z dobrymi ludzmi, tylko dużo ludzi jedzie tam z myślą że będzie eldorado,i ono jest ale niestety dla norwegów. Ci wszyscy którzy pracują i mają stała pracę to wiedzą jak jest,tylko dlaczego jest tyle ogłoszeń typu.....przyjmę każdą pracę, byle pracować,przeważnie każdy fachowiec nie ma zbytniego problemu ze znalezieniem pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...friko

trzeba bylo tak od razu

jak chcesz,to mozemy sie poobrzucac miechem.dla mnie to rybka...

z drugiej strony dobrze,ze juz cie tu nie ma.typowy polandowy cham i prostak.

pozostaje jedynie wspolczuc twoim pracownikom.pewnie dajesz im niezle popalic i kantujesz na kazdym kroku...taki typ

p/s:
twoj nick,to pewnie wysokosc wynagrodzenia,w twojej firmie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ale żeśmu pojechał po rajtach .....napewno się potnie po przeczytaniu
skąd jakiś troll może wiedzieć czy on kantuje albo daje popalić swoim pracownikom . gość chciał się tylko dowiedzieć o kupnie hytty w norge i skup się na tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok