Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomysły partii Høyre na podniesienie poziomu edukacji w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(261 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pomysły partii Høyre na podniesienie poziomu edukacji w Norwegii
rychlo wczas.i tu mamy przykladzik....dla kolegow ktorzy twierdzili ze jest inaczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...eee tam

po co norwedzy maja sie uczyc czegokolwiek,skoro przyjada obcy

i zrobia wszystko za nich...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
najlepiej niech Norwedzy nauczą się polskiego i zatrudnią obecne sprzątaczki polskie jako nauczycielki swoich pociech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Kryss a ja Tobie powiem że mam nadzieję że w państwie prawa jakim jest Polska po dziesiejszym cyrku jaki był w Strasburgu w jesiennych wyborach wygra jedyna i słuszana partia PiS i wyciągnie Polskę z tego jak polactwo nazywa "eurokołchozu" i zobaczymy skrzyżowany co Ty będziesz robił???????? bo tylko dzięki UE i Schengen znajdujesz się tutaj.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
pies widze ze cie to ubodlo i odrazu polska ripostujesz,nie robiles chyba tego wczesniej,a czy ja mowilem ze polska to panstwo prawa,wybory-od dlugiego czasu wybieramy miedzy zlym a gorszym,kiepskie mozliwosci,a pis mam gleboko w d....
co bede robil? pomysle
jasta znow wszystko polska to polska tamto,a ja tylko pokazuje ze norwedzy klamia mowiac ze sa swiatlym kulturalnym prawym krajem i narodem,zwykly kapitalizm i tyle,prawo pracy maja dobre,socjal i wiele innych rozwiazan mozemy im zazdroscic,ale nie wszystko jest tak jak sie mowi,o to i tylko o to mi chodzi.
i nie rzucaj juz tym gownem w polse bo jutro na urlop jade i bedzie brzydko woniec
jeszcze jedno "NIE WIDZIMY W SOBIE NIC DOBREGO"to cytat z polecanej przez ciebie ksiazki "polactwo" rozumie ze sie zgadzasz z autorem, wiec pytam co ty widzisz dobrego w sobie i nas polakach,jesli uwarzasz sie za lepszego niz ci o ktorych pisze autor.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kryss napisał:

i nie rzucaj juz tym gownem w polse bo jutro na urlop jade i bedzie brzydko woniec

ty dalej nie rozumiesz co w Polsce śmierdzi i to jest twój błąd
to nie te cztery tysiące ton dziennie świeżych psich gówien, nie ta dopiero wlana, czy już trawiona wódka, nie ten powszechny brak dezodorantów
to GŁUPOTA w Polsce śmierdzi i jeszcze długo śmierdzieć będzie, a twoje tam objawienie tylko to nasili, szczególnie jak im będziesz opowiadał jak żeś to norków uczył
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
ja nie czuję się lepszy czy gorszy, ja poprostu nie lubię jak ktoś wynosi się ponad wszystko, jedyna nacja słuszna to Polacy a reszta naplewac ...wszytkie kraje mają swoje plusy i minusy..... ale polactwo widzi tylko minusy...... ja przez wiele lat obserwowałem swoich kolegów w pracy i kiedys przyszedł moment w którym się wypowiedziałem i przyznano mi rację od tego czasu mam uznanie wśród kolegów......nigdy nie porównywałem Norwegii do Polski i odwrotnie.... to są rożne kraje .ludzie, i mentalność...... ale trąbienie ze norki to czy siamto przyrównywanie No do ZSRR mnie pieni... ja swoje za PRLu przeszedłem i przeżyłem... a Wy młodzi to znacie tylko z opowieści rodziców....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
pies ja nie mam 20lat,i swoje tez widzialem napewno nie tyle co ty ale mnie z kolei wkurza jak ktos ciagle jedzie po pl jak po burym psie,pl daleko do wielu krajow w wielu dziedzinach ale czy to powod by mowiac o polsce mowic tylko zle?
jasta jestes zyciowym nieudacznikiem nigdzie ci sie nic nie udalo a o wszystko winisz pl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Kryss znowuż nic nie rozumiesz ...my nie piszemy o Polsce a o "polactwie" i cwaniaczkowatych "polaczkach" ..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok