Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wyłudzanie zasiłków chorobowych - Norwegia

Czytali temat:
(330 niezalogowanych)
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wyłudzanie zasiłków chorobowych
to moze norwedzy tak robia ale jesli ktos jest naprawde chory ijest niewyplacaja za chrobowe to moze lepiej umrzec niz sie leczyc. tak wlasnie ja mam 4 miesiace chorowalam na kregoslup idt bez zadnych dochodow bylam oslabiona i do tego nav jesccze do tej poty nie wyplacil za 4 miesiace walcze znimi juz ponad 1 rok i nic nawet nieopisuja piszesz do nich a oni nawet niechca odpisac mysle ze tez musicie sprawdzac pracownikow z navu ktorzy moze oszukuja tez i pomagaja tym ludziom co im sie podoba ale ktos jest naprawde chory to co ma cierpic. prosze o pomoc tak ja mam wlasnie w sanvice w bærum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(camerun)
Wiking
ostra171 zycze powodzenia w Sandvice , mi kilka razy papiery ginely itd po 6 miesiecy oczekiwania na pozwolenie i inne pierdoly i mozna mnozyc, takiej opieszalosci urzednikow jeszcze nie spotkalem, teraz juz nawet nie dzwonie tylko jade z papierem i czekam na wyjasnienie, aha standardowa gadka "osoba ktora sie panem/pania zajmuje obecnie jest na urlopie" a po urlopie rzecz jasna papiery zaginely itd zygac mi sie chce jak mam cos jechac tam zalatwic i czy to UDI , skatt czy Nav , jeszcze raz powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ot i to ta cala prawa norwegia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Tomasz Gabriel Bartoszewicz
(øl rødhåret bjørn)
Nowicjusz
Wszędzie znajdą się kanciarze i oszuści jak i wyzyskiwacze . . .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
Dla informacji, 2 dni temu zaoferowalem "ostrej" pomoc na privie. Bez odzewu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
wlasnie oczytalam wiadomosc jesli ktos potrafi pomoc bardzo bym byla wdzieczna numer tel jest priv wiad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok