Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(816 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ja

rowniez nie rozumiem,potega11

po co pisac czyja wina

przeciez to jasne,ze wina polaka

bo ogolnie wiadomo,ze kazdy polak to drogowy morderca,jezdzacy po pijaku i bez

prawa jazdy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Krzysztof Potega
(potega11)
Wiking
Panie JLK21 zeby wypowiadac sie w jakims temacie to czasami trzeba sie na nim znac a nie pisac co wpadnie do glowy. Prosze zapoznac sie z tym i wyciagnac jakies wnioski www.eurorap.pl/index.php?option=com_cont...rowcow&Itemid=86
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
no i co z tego?? CZY JA PISZE ZE POLACY JEZDZA ZAJEBISCIE DOBRZE???? GDZIE SA TE WYPADKI????? NA TRASACH "SZYBKIEGO" RUCHU... albo po pijaku... albo przez debili co mieszkaja 30km od wiekszego miasta i uwazaja ze juz potrafia jezdzic a gubia sie na prostym skrzyzowaniu w Warszawie... kto najczesciej powoduje wypadki w stoilcy?? mieszkancy pruszkowow wolowminow piaseczna nowego dworu legionowa i innych osciennych... a do tego dochodzzi super stan ogumienia polskich aut - o oponach z kolcami slyszalem ale o jezdzie na oponach z wystajacymi drutami juz nie... do tego przeglady podbijane na lewo za 100pln i statystyka na wioskach gotowa... byles taksiarzem w wiekszym miescie to wiesz co pisze, no chyba ze jestes typowym cierpiarzem ktory zmienia bieg przy 2k obr i Twoje szare komorki dzialaja z predkoscia podobna do Twoich zawrotnych mysli za kierownica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Krzysztof Potega
(potega11)
Wiking
Dobrze wiem o czym piszesz taka jest rzeczywistosc ale mi chodzi oto ze wzucasz wszystkich do jednego wora sam wiesz ile mieszka obcokrajowcow w oslo, bede jechal i zajade ci droge a ty powiesz pierd....y norek bo spojrzysz na tablice a tam N a za kierownica PL. Czasami niema co pochopnie wyciagac wnioskow tak jak ja widzac twoje zdjecie w tym cool kapeluszu wrzucil bym ciebie do wora razem z homoseksualistami no bo jaki facet chodzi w takim czyms
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
hmmm.... w zeszlym tygodniu lezalem w szpitalu obok jednego norwega z tego wlasnie wypadku, pokiereszowany mocno....z tego co mowil to byla wina polakow , wpadli w poslizg na zakrecie i wyrzucilo ich na jego pas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok