Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(696 niezalogowanych)
297 Postów

(Pyzdralinski)
Stały Bywalec
brzydal Ciebie nie stać nie tylko na Hiszpanie ale i na powrót do Polski.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...jeszcze tu jestes ?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
brzydal napisał:
...jeszcze tu jestes ?!

A tak w ogole, dopoki bedziesz w Norwegii, bedziesz skazany na norweskich urzedasow, z ktorych tak kpisz. Proponuje nauczyc sie jezyka, zdobyc wyksztalcenie, zostac urzedasem , i pokazac wszystkim jak powinno byc! Chetnie sie wtedy czegos od ciebie naucze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...propozycje zostaw sobie na sobotni wieczor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Robert Kwiatkowski
(Łobuzek)
Wiking
Panowie i Panie jestem ciekaw jakie wy widziecie rozwiazania jesli chodzi o pomoc w znalezieniu pracy i co Nav moglby zrobic zeby pomoc ludziom w tej kwestii. Nie bardzo rozumiem co w tym systemie mozna poprawic. Swoja droga prawda jest taka ze zalezy to w duzej mierze od pracowenika Navu bo czesto jest tak ze maja swoja prace w dupie albo traktuja nas Polakow jak druga kategorie. Ale jako system to jak dla mnie funkcjonuje ok. Maja wiedze na temat kto i dla czego nie moze znalesc pracy i stosuja rozne narzedzia zeby to zmienic. Jesli chodzi o nas to duzy problem lezy w kwestii komunikacji i dlatego Nav organizuje kursy jezykowe .Tak uwarzam ja ale ciekaw jestem Waszej opini co moznaby bylo poprawidz w tym systemie A swoja doga podoba mi sie poczatek w sali siedzialo 30 osob i kazdy musial powiedziec jakie ma kwalifikacje rzeczywiscie to ponizajace tylko jak pomoc komus kto nie chce powiedziec co potrafii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok