Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

I CO MÓJ KOLEGA SIĘ NIE MYLI DZIŚ DOSTALIŚMY AZYL! - Norwegia

Czytali temat:
Maja Sokołowska (375 niezalogowanych)
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Byliśmy dziś rano w UDI, dostaliśmy dokumenty potwerdzające naszą ciężką sytuację. Dzięki temu rada UDI zgodziła się przyznać nam azyl na okres 12miesięcy próby, jeżeli nie będziemy mieli żadnych problemów tu w Norwegii dostaniemy dożywotnio. Po za tym na dostaliśmy nowe miszkanie od gminy Oslo i opiekunów, którzy będą nam pomagać : niby robić zakupy, sprzątać mieszkanie dokładnie nie wiem ale coś o to chodzi.

Jutro wrzucę skrina na dowód dziś nie mogę bo nei mam skanera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
Potwiedzam. Zostalem mianowany jego opiekunem. Macie propozycje, gdzie go wyprowadzac na spacer?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
azyl soker napisał:
Byliśmy dziś rano w UDI, dostaliśmy dokumenty potwerdzające naszą ciężką sytuację. Dzięki temu rada UDI zgodziła się przyznać nam azyl na okres 12miesięcy próby, jeżeli nie będziemy mieli żadnych problemów tu w Norwegii dostaniemy dożywotnio. Po za tym na dostaliśmy nowe miszkanie od gminy Oslo i opiekunów, którzy będą nam pomagać : niby robić zakupy, sprzątać mieszkanie dokładnie nie wiem ale coś o to chodzi.

Jutro wrzucę skrina na dowód dziś nie mogę bo nei mam skanera.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(agasol80)
Wiking
wyprowadzaj go tam gdzie nie ma ludzi puszczaj przodem jakby co to sie nie przyznawaj ze go znasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
aga dziecko jutro się okaże kto ma racje pokaże wam skrina jak nie wierzycie, ale tylko dlateog że nie wierzycie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
W sumie to o jaki azyl się rozchodzi, bo już zgłupiałem...

Jak by co, to tu można pomóc:

www.pustamiska.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok