Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1371 niezalogowanych)
18 Postów

(szatanik82)
Wiking
witam Serdecznie ...moje pytanie brzmi....w sytuacji kiedy jestem w ciązy,od prawie roku mieszkam i pracuje na stałe w norge...w planie mialam z moim partnerem wziąćś ślub ale dzieciaczek zmienia w chwili obecnej sytuacje...obydwoje mamy prace na stałe a za miesiac bede starała sie o przedłużenie pobytu...czy moga mi nie przedluzyc pobytu ...i jak to wyglada jesli chodzi o procedury w ciazy.....byłabym bardzo wdzieczna za pomoc w formie odpowiedzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
witam mam pytanko.czy jeżeli dziecko urodziło sie w Polsce i matka przebywa
również w Polsce mąż pracuje w Norwegii to czy ojciec może starać sie o jednorazową zapomogę z racji urodzenia dziecka 33584NOK (dodam że tam otrzymujemy świadczenia rodzinne)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Anna Stajek
(malapoznań82)
Wiking
Witam wszystkich
Mam pytanko otóz jestem w ciąży mój mąż pracuje w norwegi od 2 lat prosze mi powiedzić czy należy się nam zapomoga jeśli tak to czy jest jakiś okres po urodzeniu dziecka i otrzymaniu zapomogi który mój mąż musiałby przepracować ponieważ nie wiemy czy nie będzie musiał zjechać do Polski. z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok