Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

"NIE SZUKAM MIŁOŚCI, ALE KASY", czyli jak dziewczyna staje się kobietą - Norwegia

Czytali temat:
Robert . Pawel 0 Piotr Kolczatka Łukasz M. ALEXANDER HAZARD takisobiefacet9 Michal19 (1742 niezalogowanych)
1 Post

(Mlody100387)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "NIE SZUKAM MIŁOŚCI, ALE KASY", czyli jak dziewczyna staje się kobietą
guwno prawda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(CoCoLiNo)
Wiking
szczera prawda!!!! one wszystkie takie są!!!pazerne.. tylko czekają na pieniążki...!!!! miłość to pojecie względne jak "może"...............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(kkamisia)
Wiking
Znowu się potwierdza, że co niektórym pieniądze na głowę uderzają, ale nie w moim przypadku. Koleżanka SALI straszna materialistka, chyba przestałaś wierzyć w prawdziwą MIŁOŚĆ i liczą się tylko pieniądze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Łukasz Rytczak
(EO_RYS)
Wiking
no niestety szczera dość brutalna i okrutna prawda. kobieta choć mówi inaczej to i tak podświadomie myśli o przyszłości... więc dobrze jest mieć kilka zer na koncie dlatego chłopaki do boju i życzę powodzenia tym co myślą inaczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi)
Wiking
swiete słowa tak mysli 90% polek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Sali)
Wiking
wiec kolezanka kkamisia niech poleci posredniak w polsce swoim kolezankom tam jest duzo kochajacych bezrobotnych bez kasy ale z duzym sercem,kolezanki napewno beda utrzymywac kochanych bezrobotnych w zamian za kochane serduszko i nie jestem materialistka kazdy niech zarabia na siebie.Chlopaki broncie sie przed takimi lalami darmozjadami ha ha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Sali)
Wiking
oj prawda to co piszesz,po co kobiecie facet na zasiłku ale z gorącym sercem,uczuciami rachunków sie nie zapłaci.Więc kobiety zarabiaj cie na siebie i łapcie bogatych facetów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Jessi Z
(orzeszek)
Wiking
hmmm artykuł?predzej kartka z pamietnika skrzywdzonego człowieka!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(juliusz)
Wiking
Majac lat29,założyłem rodzine.Mam dwie córki 16 i 19 lat.Widze dokładnie co się dzieje,można tłumaczyc-ale niestety sa najmądrzejsze-tak zostały zaprogramowane przez nature kobiety.Jedne co najzdrowsze dla .....kobiet-jak sie naleje wody do uszu zaczynaja/wielkie słowa/myślec,czy na pewno?,są intelektualne wyjątki wśród kobiet,może i dobrze.Człowiek to przewrotna natura-warte zastanowienia i wyciągniecia wniosków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ula39)
Wiking
Witam ,po przeczytaniu Waszych wypowiedzi ,jestem w szoku ,ja jestem mezatka z 20 letnim stazem ,wszystko co mamy ,zawdzieczamy sobie ,bylo roznie czasem brakowalo na zycie ,ale jakos to przezwyciezylismy ,wspieramy sie nawzjem i tego uczymy swoje corki,zeby nie poddawaly sie zbyt szybko ,bo dobre wspolne zycie wytrwalych wynagradza w rozny sposob, zycze wszystkim milosci i zrozumienia ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok