Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Doda ukradła piosenkę Norwegom? - Norwegia

Czytali temat:
Boguslaw Podlesiecki Marta F (1491 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Doda ukradła piosenkę Norwegom?
mysle ze poprostu podlozono jej gotowy przebuj. teraz trzeba zaplacic za prawa autorskie i tyle. DODA!!! DU MÅ BETALE TIL NORSK ARTIST!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(h5n1)
Wiking
Mnie osobiscie jeszcze zaden Polak w Norwegii nie okradl czego nie moge powiedziec o Norwegach. No ale po norwesku nazywa sie to : Pozyczyl i zapomnial oddac hehehe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Katharina A.
(kata)
Wiking
no mnie zaden norweg nie okradl,wrecz przeciwnie...a co do Dody-to chyba nic co do Dody-przykro do innych prawdziwych Artystöw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Łukasz Brzeziński
(brzeziniak)
Wiking
bez sensu to czepianie. Niech się odwalą od naszej Dody. Niedługo będą oskarżać AC/DC, że kopjują ich kawałki....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Darson ;)
(dardac)
Wiking
Utwór w wykonaniu Dody jest dużo lepszy,ma lepszy głos dziołcha...nie ch Norki spadają na drzewo,mają ropę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi)
Wiking
porzyczyla tak jak norki porzyczaja i nie oddaja hahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
zenon złamas
(MAGIK 11)
Wiking
walić norków tępaków nic sami nie umią zrobić a sie czepiają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krzysztof Stavanger)
Wiking
W Polsce miałem dosyć DODY i jeszcze tu mam o niej mam słuchać.
Myślałem że na ten portal nigdy nie zagości wzmianka o niej. A utwór jak zwykle ściągnięty żywcem.
Jedynie co mogę napisać

!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻAŁOSNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A autor artykułu mógł by bardziej skupić się na problemach polaków w norwegii a nie zajmować się głupotami !!!!!!!!
Pozdrawiam redakcje MojaNorwegia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Sylwia Porowska
(Sylvii)
Wiking
W Japonii tę linię melodyczną wykorzystała również inna artystka, dziwne że tylko do Polki się przyczepili... Btw, Universal Music Polska wydał juz oświadczenie w tej sprawie, w którym napisane jest że Doda nie wiedziała o tym, że przedstawiony jej utwór muzyczny jest autorstwa Norwegów, więc to nie ona ponosi odpowiedzialność..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
No pieknie ja tak szczerze to juz sie nie dziwie dla czego polak ma taka opinie Złodzieja !!!! To ze o Polakach tak myslą i nie tylko w Norwegii!!!Jezeli osoby publiczne w taki sposób robią kariere ( kradnac czyjes pomysły) to co mają ludzie myslec o zwykłych ludziach którzy przyjechali za praca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok