Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy koniec świata za trzy lata? - Norwegia

Czytali temat:
(500 niezalogowanych)
1 Post
Katarzyna Gajda
(dynia)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy koniec świata za trzy lata?
Czegoś nie rozumiem, skoro Pani Monice Praćko i innym zwolennikom tej teorii tak bardzo nie podoba się ten świat i jego zniewolenie, jeśli tak bardzo chce być wolna to dlaczego wyraża wolę zapłacenia przeszło 10tyś euro za Geryla jako władcę absolutnego nowej "arki Noego". Przecież to zwyczajne oddanie się w kolejną niewolę. Może nie jestem wystarczająco wyedukowana ale jeszcze nie słyszałam żeby władza absolutna coś dobrego przyniosła dla kogokolwiek poza władcą absolutnym. Jeżeli chodzi o sam koniec świata to tylko Bóg wie kiedy on nastąpi a naszą rolą nie jest próba przechytrzania go i próba przeżycia apokalipsy za wszelką cenę bo jest to zwyczajnie niemożliwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Antek B...
(antek)
Wiking
A ja sądzę, że to kolejny doby sposób na zarobienie pieniędzy. Zawsze znajdzie się kilku, którzy kupią. Mam 40 lat, pamiętam że 7 lipca 1977 roku też miał być koniec świata. Jako dziecko bałem się. No i nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło. Jeśli dożyję do 21 grudnia 2012 to zobaczę, może spełni się kolejna przepowiednia lub nie. Jakie to ma znaczenie. Umrzeć kiedyś trzeba. Pozdrawiam wszyskich wierzących w tą teorie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
butterfly :))
(butterfly)
Wiking
Trudno wierzyc czy nie wierzyc ale chyba najlepiej bedzie tego dnia albo dzien przed i po jesli dozyjemy --zyc w nieswiadomosci tzn.ZSA----Zamroczyc sie alkoholem i po prostu przespac te dni jak dozyjemy 13.12.2012 to znaczy ze juz przetrwalismy to straszna wrozbe.to najtanszy i najlepszy sposob a po za tym alkohol usmierza ewentualny bol.Zycze powodzenia!!!! i przy oczekiwanym sukcesie mozna kontynuowac ten stan do konca roku--sylwestra bo to przeciez bedzie grudzien.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
ktoś jest tu nieżle powalony. albo chce dorobić na czyjejś naiwności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok