Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy warto kupić mieszkanie Norwegii ? - Norwegia

Czytali temat:
Paweł Borkowski Joanna Mrożek VIOLA72 KEJA Nikolai Stefani ela Przetocka (1948 niezalogowanych)
1 Post

(penthomide)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy warto kupić mieszkanie Norwegii ?
Fajna Reklama firmy.

ale może napisze po Polsku.

- bez numeru stałego też można kupić i dostać kredyt ,
- warto kupić dom albo mieszkanie do remontu taniej i wyremontować je zgodnie z zasadą POLAK POTRAFI
- po trzecie nie trzeba płacić HUSLEIE tylko wpłacać te pieniądze na swój DOM
- po czwarte po zakupie domu na kredyt zmniejsza się procent podatku od twojej pracy

więc zyski z zakupu nieruchomości są ogromne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bardd)
Wiking
2.95 % przy 100% finansowania? Ciekawe... Poza tym: 1. Co mozna kupic za 1 milion?! 2. Do splat kredytu dojdzie husleie/fellesutgifter.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
tomasz jasinski
(wiiss)
Wiking
ile trzeba wplacic zeby dostac kredyt na mieszkanie ,nie chce placic mysle ze hipoteka wystarczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
jestesmy zaintersowani kupnem domu ale nie tak latwo dostac ten kredyt trzeba miec własny wklad i to wcale nie mały bylismy w paru bankach i wszedzie to samo słyszymy,wiemy ze wklad mozna uzyskac z komuny ale to tez nie takie proste nie ma czegos takiego ze bank da nam kredyt na kupno domu tylko pod hipoteke moze ja sie myle i nie do tych banków chodziłam sie pytac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Dariusz M
(daromo)
Wiking
Do Basia40. Jak chodzilem sam do banku to tez mi mowili ze to ciezko bez wplaty wlasnej i ze nie moga tak dac. Chcieli 15-20%. Jak Mikael poszedl do nich to nagle chcieli juz ytlko 5% jak im wszystko wytłumaczył, Pozatym załatwił finansowanie z kommuny na 20%. Najfajniejsze jest to ze jak Ci nie załatwi tego co chcesz to nie placisz za jego prace ani grosza.

Jestem zadowolony z pracy biura i od kilku tygodni posiadam własne mieszkanie w Oslo. Bez pomocy Mikael'a było by znacznie trudniej. Z moijej strony Polecam.

P.S. (Babranie sie w remonty starych kamiennic z grzybem zamaskowanycm pod warstwa szpachli to nie jest dobre roziwazanie, a kupno domu za przyzwoita cene w Oslo nie jest takie latwe i zalezy od tego gdzie pracujemy i jaki jest dojazd)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok