Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przejęcie przemytu piwa - Norwegia

Czytali temat:
(819 niezalogowanych)
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Przejęcie przemytu piwa
Przemilcze to...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
sami doprowadzimy do znienawidzenia polakow i wyrobienia o nas opini jak najgorszej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
Jak zwykle przesadzacie... Nie znam norwega szweda dunczyka niemca itd ... ktory nie przemyca robi to tylko na mniejsza skale... Choc jak jest napisane w artykule nie jestesmy jedymi zatrzymanymi... musicie poczytac norweskie gazety gdzie mozna poczytac o takich wyczynach nie tylko polakow... a ja lubie polskie piwko i sie ciesze ze czasem uda mi sie je tutaj kupic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
ale ja tez nie mam nic przeciwko temu ze ktos przywiezie pare zgrzewek tego piwa(3,4 np) ale 12000 puszek!!!!!!!!!!!!!!! bez komentarza to zostawie rownierz. czytam norweska prase i jakos czescie rzuca sie w oczy wlasnie nasz narod w tym procederze.w ciagu 2 lat mojego pobytu moge wymienic kilkanascie przypadkow z udzialem polakow a kilka z udzialem innych narodowosci.moze to poprostu nieudolnosc naszych rodzimych przemytnikow tylko ale nie zmienia to faktu opini o nas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
te 6k litrow piwa i tak nie przebije tych polakow co zaparkowali z towarem pod toll`em w Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Fazi czyjej opinii ? , bo u mnie w pracy Norgi tylko pokiwali głową i powiedzieli ,że szkoda tyle piwa dla Tolla i że pewnie będą przez miesiąc balować .
I taki był cały komentarz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
daniel m
(dkm18)
Wiking
szkoda chlopakow.a przemycaja wszyscy nie tylko polacy a takie polaczki jak ten w meksykanskim kapeluszu to niech sie zamkana.a przemyt to jak widac nie latwa robota,a polskiego towaru to wszyscy chca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
daniel m
(dkm18)
Wiking
gabriel moze ci z tolla zamowili.heeeee
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
>dkm18< możesz wyjaśnić czemu się czepiasz wypowiedzi "traveleroslo".
Przecież każdy może pisać co uważa za stosowne ,jednak najważniejsze aby nie groził i nie ubliżał drugiemu Użytkownikowi .
A tak ponadto to nie za bardzo dokładnie czytasz co kto i jak pisze....
popatrz się jeszcze raz ...na powyższe wypowiedzi ...
I proponuję abyś usunął Swój niefortunny Tekst o polaczkach , chyba ,że sam się do NICH zaliczasz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
ehhh szkoda slow na kazdym forum jest podobnie... zawsze sie znajdzie ktos taki jak dkm18 ...
i dzieki Gabriel za stawiennictwo
ale wiesz ze czytanie ze zrozumieniem to ciezka sprawa dla pewnych osob... nie raz byly o tym dosc burzliwe dyskusje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok