Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wstyd! Wstyd! Wstyd! Kibole Legii bili się w Kopenhadze - Norwegia

Czytali temat:
(823 niezalogowanych)
32 Posty
kasia .
(kasienka81)
Nowicjusz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wstyd! Wstyd! Wstyd! Kibole Legii bili się w Kopenhadze
karac,karac i jeszcze raz karac az sie naucza.naprawde wstyd a potem sie dziwia ze nikt nam nie potrafi zaufac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Yafeu Fula)
Wiking
i dobrze (L) Legia zawsze na wyjazdach rzadzi .Pozdr

LEGIA RZADZI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Rafał Dewecki
(americanos bananos)
Wiking
jak ktos nie zyje pilka nozna to niech zamknie ryja ! gdyby nie prawdziwi kibice i nie mowie tu o piknikach wpierdalajacych slonecznik i chodzacy na mecze jak sa tylko wyniki to stadion wygladaly by jak teatr ! kasienka ty to siedz w domku lepiej i zajmij sie garami heh a nie sie udzielasz jak nie wiesz o co chodzi - duny tez walczyly a jakos tego nie zauwazylas i jedziesz tylko po naszych PS ZAWSZE Z LW POZDRO LFS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
kasia .
(kasienka81)
Nowicjusz
po pierwsze "ryja" nie mam po 2 jestem kibicem i wiem co to znaczy ogladanie meczu ale jesli ktos jedzie na mecz sie tylko bic to nie zna sie na "pilce noznej " tych trzeba karac i to bede potrzymywala i pisala.a po 3 bede pisala co mi sie tylko podoba !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
polecam kolzance "pani domu, przyjaciółka, zycie na gorąco" itd...
co do tego, ze jestes kibicem, to co njawyzej mozesz nazwac sie fanką futbolu(bron boze kibicem)!!
pozdrawiam......
PS:Karac owszem, ale czemu tylko kibiców Legii? poczytaj sobie artykół i wyciagnij wnioski! moze mieli stac i czekac, az duny porachuja im kosci?
"Walczyc, rabowac warszawa musi panowac"!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
kasia .
(kasienka81)
Nowicjusz
hmm kibic to osoba ktora jezdzi na mecze nie raz na rok czy dwa tylko jak jest mecz ulubionego klubu i ja tak robie wiec fanka to ja jestem np."Kazika"a po 2 ja nie napisalam karac kibicow czy pseldo Legii tylko ogolnie karaz a koncowy watek to to ze opinia jak zawsze poszla w dół.A takich gazetek nie czytam wole dobra ksiazke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Rafał Dewecki
(americanos bananos)
Wiking
kasienka jak masz jakies problemy to napisz do bravo girl hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Rafał Dewecki
(americanos bananos)
Wiking
DOKAD SIL NAM ZOSTANIE MY ZYJEMY BY SIE BIC PO NAS PRZYJDA TEZ NASTEPNI BEDA ZYLI TAK JAK MY !!!!!!!!!!!!!!!!! LFS+TB 95
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok