Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czas na szczepienia przeciw nowej grypie A(H1N1) w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(764 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czas na szczepienia przeciw nowej grypie A(H1N1) w Norwegii
"Lada dzień rozpoczynają się szczepienia..." ,przecież te szczepienia już się dawno rozpoczęły, co najmniej 2tygodnie temu... to,że szczepionka jest autoryzowana w całej Europie i przez norweskie władze wcale nie oznacza,że jest bezpieczna...czy ktoś oglądał wczoraj wiadomości???
u nas małe dzieci mają za darmo,a dorośli 150NOK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
Czytam, ze Kanada wycofuje szczepionki. Koncern farmaceutyczny przyznal ze szczepionka moze powodowac skutki uboczne/powazne alergie... skoro taki potezny koncern przyznaje sie do ,,bledu,, to do czego sie nie przyznaje ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ja też o tym czytałam, w wiadomościach oglądałam a w dodatku był poruszony ten temat na forum...tak więc nie wierzę,że jest bezpieczna!! może i do błędu się przyznają ale nie chcą ponosić odpowiedzialności-dlaczego??? kolejne nurtujące pytanie i to nie tylko mnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Rowniez nie wierze w bezpieczenstwo szczepien. Polecam czasnek, cebule, wit. C, rutinoscorbin i duzo duzo snu..
Mam nadzieje, ze przezjemy bez szczepionki, nakrecanie spirali strach dziala...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(penthomide)
Wiking
przyszły świat w 2012 rok :

panie doktorze wcisnąłem sobie wczoraj jedną szczepione w ramie , i dwie w udo ,
zgodnie z pańskim zaleceniem , czy jak wtrysne jeszcze dziś jedną w drugie udo przeciwko oślemu zapaleniu mózgu , to będę bezpieczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
DOROTA K.
(DORA348)
Nowicjusz
ja wczoraj bylam zdziecmi na szczepieniu i dalam szczepionke ,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ela w
(ela78)
Wiking
Ja tez zaszczepiłam dzieci.Koszt to 100kr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
My też cała rodziną zaszczepili sie, koszt to 50 kor od osoby, nie załuje ale ja na drugi dzien strasznie sie czułam miałam goraczke ale na trzeci dzien nie było żadnych dolegliwosci , pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok