Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Policja w Norwegii chce mieć dostęp do wszystkich list pasażerów samolotów - Norwegia

Czytali temat:
(360 niezalogowanych)
1 Post

(dziadek)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Policja w Norwegii chce mieć dostęp do wszystkich list pasażerów samolotów
jeszcze numer buta kurw.... lub długość wiecie czego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Jestem w 100% za, może będzie mniej kryminalistów przyjeżdżać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
w tym kraju jest potezna inwigilacja, a bedzie jeszce gorzej
ze o uprzejmie donosze nie wspomne....
ps: co do rozmaiarów, to ja sie swojego wacka nie wstydze, bo moze olbrzym to z niego nie jest, ale jaki wariat......)
psIIrosze o niekontaktowanie sie potencjalnych kandydatek poniewaz wacek jest juz pod dobra opieką od blisko 15 lat )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
... ,każdy smarkacz w byle butiku, po wpisaniu TYLKO nr personalnego ma wgląd do mojego konta a ja muszę wpisywac:1.personalny, 2.kod z tokena 3. hasło... , może z Chińczyków zrobicie niewolników... , nas musicie zabic!
JA PRZESTAJĘ LATAC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Lukasz Mateja
(lumat)
Wiking
I bardzo dobrze. Komu przeszkadza albo ma coś nieczystego do ukrycia może wracać do Polski, nikt go tu nie trzyma. Dobrze już ktoś napisał: mniej kryminalistów przyjedzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olav)
Wiking
Mogliby to wprowadzic na calym swiecie... ten kto notorycznie lamie prawo, bez wstepu do jakiegokolwiek kraju a najlepiej na ciezkie roboty na Syberie, o ile sie Putin zgodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok