no to odpowiadamy....
w No jestem czwarty rok, mam tu mase przyjaciół(norwegów), ktorzy od zawsze smiaili sie ze swojego kraju, tradycji, kuchni, kultury itp...nie, nie mówie po norwesku, poniewaz uwazam, ze jest mi to kompletnie nie potrzebne i pewnie nigdy nie bedzie! co do funkcjonalnego kraju, to zapewniam cie, ze gdyby ang.funt "stał" dobrze po dzis dzien, w zyciu bys nie zobaczył jdnego postu na tej stronie z moim nickiem...przyjechałem tu z UK gdzie było naprawde super, ale niestety gospodarka psikusa spłatała i trzeba było sie przeniesc to jakze "rozwinietego" kraju
)Na szczescie juz niedługo, bo ile mozna zyc w ciemni, lochu i pod stałym rygoremnadzorem policji, sąsiadów(uprzejmnie donosze) itd, itp....ty chyba jestes zauroczony i zachwycony tym "pierdolnikiem komistycznym" bo piszesz i wyrazasz sie jak typowy dumnu chuj wie z czego norweg....heh słuzba zdrowia w PL jak i NO nie rózni sie niczym(nie polecam).... co do debili, to w 100% nimi są, co nie podlega zadnej dyskusji! A skoro ty tego nie dostzregasz, to pradopodobnie jestes bardzo podobnie rozwinięty jak wiekszosc tych niedorobo
)
Ojciec dyrektor, jest mi zupełnie obojętny, tak jak Roman G. i Jedrula Lepper
) Zapewniam cie natomiast, ze w norweskim rzadzie nie brakuje "polityków" pokroju ww panów
)
i njwazniejsze: otóz w tym kraju jestem tylko i wyłącznie dla pieniedzy i po to, zeby moja córka nigdy w zyciu nie musiała pracowac za granica dla pieniedzy i zapewniam cie, ze jestem prawie u celu
), czego zycze i tobie "mądralo norweski"
w No jestem czwarty rok, mam tu mase przyjaciół(norwegów), ktorzy od zawsze smiaili sie ze swojego kraju, tradycji, kuchni, kultury itp...nie, nie mówie po norwesku, poniewaz uwazam, ze jest mi to kompletnie nie potrzebne i pewnie nigdy nie bedzie! co do funkcjonalnego kraju, to zapewniam cie, ze gdyby ang.funt "stał" dobrze po dzis dzien, w zyciu bys nie zobaczył jdnego postu na tej stronie z moim nickiem...przyjechałem tu z UK gdzie było naprawde super, ale niestety gospodarka psikusa spłatała i trzeba było sie przeniesc to jakze "rozwinietego" kraju

Ojciec dyrektor, jest mi zupełnie obojętny, tak jak Roman G. i Jedrula Lepper

i njwazniejsze: otóz w tym kraju jestem tylko i wyłącznie dla pieniedzy i po to, zeby moja córka nigdy w zyciu nie musiała pracowac za granica dla pieniedzy i zapewniam cie, ze jestem prawie u celu