Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zegary odmierzają czas w sądzie! - Norwegia

Czytali temat:
marian mmmmmmm (741 niezalogowanych)
1 Post

(bendix)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zegary odmierzają czas w sądzie!
jeśli winni to wsadzić do ciupy po sam czubek d...y
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Przemek Wojcinski
(Przemek33)
Wiking
To skandal takie osoby przeginają PAŁE! Jak bedą wygladały dalsze relacje miedzy nami. To samo miejsce mniało kilka lat temu w Niemczech,ja pochodze z zachodniej Polski wiecie jak człowie stasznie sie czuje jak zaraz na wejściu krzywo patrzą na Ciebie i musła ze przyszedłeść KRASC! Koszmar. Ja to przeszedłem w GERLIC,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof wójcik
(krzysiek 1)
Wiking
na 300 więżniów jest 1,2 polak reszta innej nacji więc nie jest tak tragicznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jarek Pieczkowski
(jareckiapeland)
Wiking
I jak zwykle w całej europie ,postrzegani jesteśmy jako złodzieje,no i pijacy,to już wciąż za nami podąża,oczywiście mamy i zalety ,ale czy one wystarczają by stłumić takie wady.Poprostu szkoda gadać .A informacja o kalkulacji więżniów, to jest zaniżona zdecydowanie.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
powinni zamknac ich na minimum 10 lat i kopać tunele przez takich idzie opinia w świat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
niestety, wszyscy macie świętą rację...też osobiście spotkało mnie nie miłe zdarzenie kiedy na pewne pytanie usłyszałam: " Z Polski? Nie, dziękujemy"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok