Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1477 niezalogowanych)
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Patriotyzm patriotyzmem, a idiotyzm idiotyzmem. Bo jestem Polka to mam popierac wszystko co moi rodacy robia? Polacy na wszystkim robia "biznesy". Niedlugo beda gowno zbierac i sprzedawac jako nawoz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
emilia paszek
(milus)
Wiking
a ja was wszystkich zaskocze,jednak mozna kupic tansze pieluchy niz w polsce. wprawdzie nie sa to oryginalne pampersy ale sa calkiem ok. ja sama kupuje pieluchy w rema, place 30 nok za duza paczke, 50sztuk. w polsce najtansze mozna kupic za ok 30 zl. wiec mozna jednak na tym zarobic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Niedawno zatrzymano przez policje busa pelnego pieluch.Pracuje w Norwegii prawie 8 lat i jest coraz gorzej.Wstyd za Polakow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
to samo bylo w Maxbo 2 lata temu, byla promocja na myjki samochodowe Alto po 100 kr za sztuke, Polusy kupowaly po 20-30 sztuk !! a reszta po 1-2, wstyd!!!!

Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa - nigdy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Artykuly dla dzieci sa w Norwegii tanie. oliwki dla dzieci za 20-23 kr, pampersy za ok 50 kr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Ola N
(ogr17)
Nowicjusz
Widac ze dzieci nie macie.
Pieluchy Pampersa- rozmiar 1,2 i 3 w Remie 1000 sa najtansze- 1 i 2 kosztuja cos ok 18-19 kr a rozmiar 3- ok 23-24 kr
Sama kilka paczek zawiozlam mojej bratowej bo w Polsce sa drozsze- akurat te 3 najmniejsze rozmiary.
Nie kupicie ich w Pl za 9-10 zl za paczke ale jak juz za 20-30 zl a nawet wiecej za ta sama ilosc w paczce.
Sama mam coreczke i mnie kurwica bierzez jak ide do Remy a tam pustki na polkach!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
   Wstyd? Buhahahahah , inne nacje nie mają tego problemu. Norwedzy się nie wstydzą, kiedy ładują samochody po dach produktami kupionymi taniej w Danii i Szwecji. Niemcy się nie wstydzą, kiedy na przygranicznych stacjach benzynowych w Polsce podkładają deski pod koła samochodu, aby go przechylić i zatankować litr więcej tańszego paliwa.
   Ograniczenia ilości artykułów kupowanych przez jednego klienta widuję od czasu do czasu w norweskich sklepach.
   Zdarzenia te są legalne, normalne i pożądane dla prawidłowego funkcjonowania rynku handlowego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
droga mari66 - dokładnie tak jest - pampersy są tańsze w Norwegii i dodatkowo - LEPSZEJ JAKOŚCI - wiem bo sprawdziłem na własnym dziecku. Ale nie sądze by dało by się dobrze na tym zarobić - trzeba by wozić to w ogromnych ilościach a to już kwestia cła. W Polsce 1 pampers 5 to koszt średnio ok złocisza tutaj ok 47 groszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Sierko)
Wiking
A jak będe miał katar to ile mogę kupić opakowań chusteczek?
A w przypadku biegunki - 1 rolke papieru toaletowego???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Nie sadze zeby jakies dziecko tyle sralo, zeby trzeba bylo kupowac wozek pieluch na raz..
Takze nie przesadzajmy tutaj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok