Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2190 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
mata racje niejezdzijta ze zlodziejami ,ja jak bylem w pultusku to jezdzilem pks i se hwale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
bizi a z ciebie to jest dobra pala do lania ,durniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
a bizi to jest chyba naszym glównym komentatorem na tym portalu ,do roboty hamie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
polip polip
(kowalski1234)
Wiking
Z tego co wiem od znajomej co jest tłumaczka to byla na takiej rozmowie z polskim kierowca w kommune oslo i powedzieli ze nie potrzebuja na rynku takich busow na lotnisko i nie otrzymaja zezwolenia a bez tego sie nie da placic podatkow wiec wszyscy Polacy to jedna rodzina!!!!! lallalaal i jezdzimy nadal z polskimi kierowcami tam poznalem nawet swoja druga polowe ,mozna duzo sie dowiedzic o roznych rzeczach i naprawe jest milo jechac z rodakami w busiku. w Autobusie to sie zamieniaja w obcojezycznych a tak naprawde to po polku nawet dobrze sie nie umieja wysłowic i to jest problem wielki a nie polskie busiki!!!!!!!!!!!!!!A kazdy pasazer jest ubezpieczony kierowca pokazal mi ubezpieczenie za które zaplacil 13 tys kr .i nawet ostatnio dostalem bilecik i szef mi zwrocil za ta podróz i mowil nie o polskiej mafii ale Norweskiej ZE MONOPOLISI Z NOROW az sie dziwil jak to sie stało ze wpuscili na rynek Takie BUSIKI!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok