Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pirackie busy na lotnisku Torp nadal funkcjonują - Norwegia

Czytali temat:
(2197 niezalogowanych)
1 Post
Marta Karcz
(markar)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pirackie busy na lotnisku Torp nadal funkcjonują
czemu mam wrazenie, ze jest to reklama dla tego nielegalnego biznesu? dlaczego nie mozna promowac legalnych przedsiewziec lub przejazdow autobusami norweskich linii? i czemu w ogole pisze sie taki glupi artykul? ("Można go rozpoznać po CHARAKTERYSTYCZNYM sposobie bycia i stroju. Ubrany będzie ZWYCZAJNIE(...)" - zwyczajnie to bardzo charakterystycznie przeciez !?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Nowicjusz
zgadzam sie z markar
jak na taki portal to zalosne , ze w taki sposob zostal napisany ten artykul....
a czemu nie jest podpisane kto to napisal?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiking
cos mi sie zdaje ze ten oportal upada na ,,PYSK" szkoda ,darmowa reklama pytanie ile za to wzieli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
korzystam z ich uslug za kazdym razem jak lece do PL. Wole dac zarobic rodakom niz tym tepym norom. A pozatym jak mam patrzec na obrazona mine Pani Kierowcy z Pakistanu czy innego brudasowa to naprawde wole pojechac z rodakami, pogadac, posmiac sie.
Wkurwiaja mnie takie komentarze jak powyzej. Swieci sie kurwa znalezli.....wlozcie palec w du.. norkom...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Bizi, a koronki norweske ci nie śmierdzą? Wracaj lepiej do pl tam masz więcej rodaków którym dasz zarobić..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Yazik Yazik
(yazik)
Wiking
NOREK, to korzystaj, dalej ja tam wolę jechać autokarem niż dać nieuczciwie zarobić tym krętaczom, którym się nie chce pracować i skoro mogą podwójnie zarobić i z NAV-u i z busów. A tępi to trochę są, że dopiero po kilku latach zjarzyli się o tym że ktoś nielegalnie zabiera im klientów, a może im to nie przeszkadza skoro nic z tym nie robią.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Ja jestem zawsze przeciw krętaczom i nierobom.. Nigdy nie korzystałem i niebęde korzystał z jakiś pirackich busów czy tanich przemytników którzy dzięki pazernym ludziom nabijają sobie kase..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
patrzac na Twoj nick, nie chce mi sie z Toba gadac. Widze ze Ty juz calkowicie na Norwega sie przerobiles...pedalska fryzurke tez masz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Yazik Yazik
(yazik)
Wiking
BiZi, Poza tym pewnie też jesteś takim typem i lubisz pracę na czarno, skoro popierasz rodaków którzy psują nam opinię w świecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
jezeli klient chce na czarno to czemu nie, jezeli chce fakture to czemu nie.....dostosuje sie do klienta.....szkoda chlopaki ze widzicie TYLKO zlych Polakow, a inne nacje sa ok, wiecej walow robia litwince, Polakow w No jest najwiecej w tej chwili, wiec logiczne ze beda TYLKO o Nas mowic.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok