Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2407 niezalogowanych)
1 Post
Ewelinka ~-~-~- ..
(madzianc)
Wiking
Jasne niewiniatka Ja tam Polskiej policji nie bronie ale za nic to by ich tak nie potrzepali
Zawsze jest SKUTEK! no i przyczyna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Wiking
Polska policja to łapówkarze i pijacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
znawca Polskiej Policji sie znalazl, ja akurat znam wielu NORMALNYCH policjantow,(kilku w familji ) wiec nie uogolniaj tutaj,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(buzka66)
Wiking
Czemu u siebie mają respekt do policji, a za granicą robią co im się podoba.Gdyby byli artystami to nie byliby zgarnięci przez Policję, wydaje się że to zwykłe pijusy, awanturnicy i dzikusy. Panienka tak jak inne jej podobne młode, puste ,,tajki,, itp.zapewne jest na usługach sypialnianych za granicą więc się oburzyła bo jak zamkną sponsora to niedostanie regularnego wynagrodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(KasiaC)
Wiking
mowa ciała jest zawsze najlepsza Poza tym będą wolontariusze jak przy wszystkich imprezach na całym świecie. Poza tym czy Polakom jak jadą na mecze np. do Anglii fundują bary z obsługa polską albo polskojęzycznych odźwiernych w hotelach? Masakra. Jakoś nie wierzę że Niemcy jako naród są biegli w angielskim również
Po drugie jak dopuściłaś żeby Norki tak się napiły? Ja swoich pilnowałam i grzecznie odstawiłam do hotelu. Po pewnej ilości polskiego alkoholu trzeba sobie zdawać sprawę że będzie ciężko. Jako Polka ponosisz za nich odpowiedzialność w naszym "dzikim" kraju na zasadzie gospodarza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Coz, ciezko mi odpowiedziec na ten komentarz bo to co napisalam jest dla mnie kompletnie niezrozumiale. Jak mam wymagac polskiego za granica skoro tym jezykiem mowi sie tylko w Polsce. Angielski jest uczony w prawie kazdym kraju na swiecie, wiec mozna go uznac za jezyk miedzynarodowy.
Pracuje w hotelu i nie slyszalam zeby ktos przyjezdzajacy z Chin wymagal zebysmy znali chinski! Toc to absurd. Wszyscy przyjezdzajac mowia po angielsku. I z euro bedzie tak samo. Ludzie przyjada do Polski, beda potrzebowac powiedzmy pomocy i jej nie dostana bo nikt ich nie zrozumie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
*to co napisalas
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Emil Rybczak
(rymil)
Wiking
dobrze ze policjanci tak zareagowali, Norwedzy kozacy z kasa wpadli do polski i myśleli ze mogą rządzić a tu h.j a co do tej koleżanki która wypowiada się do kamery to myślę ze bardziej się stresowała jak udzielała wywiad niż jak na policji policja bez powodu nie bije. ale jak bym spotkał norwega i policjanta to bym sam z chęcią obu najeb..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Patryk Jaśkowski
(Yachu27)
Wiking
Polska policja to isnstytucja skladajaca sie z osob ktore nie widzialy swiata oraz w wiekszosci przypadkow nie przeszla jakikolwiek testow na to czy sie nadaja do policji poza biegiem na 100 metrow (kondycja) poza tym wiekszosc polcjantow to osoby gnebione za malolata w szkole i teraz ich kolej... a nastepna sprawa ze noszenie orla na piersi to zaszczyt i do czegos zobowiazuje !!! niestety wiekszosc uwaza ze orzel na piersi to przynaleznosc do aparatu wladzy ktora moze wszystko i wysztko co robi jest wlasciwe. Brawo za otwarte umysly i za probe zrozumienia obywateli innych krajow. Ironia w tym ze wsrod nich byla Polka wystarczylo troche posluchac i ot co mamy cywilizacje nieuki z Policji... Troche jezyka obcego by sie wam przydalo. pozdrawiam wszystkich z forum i zycze milego spedzania czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
K L:
(noen)
Wiking
w koncu sensowny komentarz . Pozdrawiam .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok