Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
maly aniol Slawomir Szynwelski Darek Oslo Lego90 M damiann154 Marcin Bieganski Andzia2 (3505 niezalogowanych)
2 Posty
marcn krupiarz
(merlinneon)
Wiking
prwde mowiac powiedzialem kiedys jednemu gliniarzowi-norwegowi zeby przestal krzyczec bo nie jestem gluchy,po drugie ze powtarza sie po raz ktorys a ja angielski rozumiem duzo lepiej niz on wiec bez potrzeby a po trzecie ze jesli nie przestanie do tego machac mi palcem przed nosem to uznam ze mnie atakuje i polamie mu ten palec po czym wsadze w d.. w obecnosci pani policjant stojacej w tym momencie z rozdziawiona buzia a poniewaz powiedzial co mial powiedziec zabralem sie w samochod i pojechalem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
marcn krupiarz
(merlinneon)
Wiking
mam nadzieje ze ten narod sie obudzi wreszcie,obcokrajowcy norwegow uswiadomia bo jesli nie to kurde rewolucja sie zapowiada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adi15)
Wiking
Jezeli jest tu tak fatalnie, po co tu siedzicie? Mariusz jak widze przechcil sie na Marianka, a Pan seba.sogne wyglada jakby tylko czekal na jakas ustawke chlopakow z PL. Az lezka kreci sie w oku na wspomnienie jak fajnie tu bylo, zanim tacy jak wy tu przyjechali...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ktos lub cos mi zablokowało konto i całą reszte......ale jak widac jestem i nie zamierzam znikac, bo tacy jak ty muszą miec komu odpisywac na "jakze załosne posty".............jestem tu juz piąty rok, wiec nie przeganiaj tych, którzy włozyli mase wysiłku i serca, zeby ci co przyjechali rok temu, mogli w sklepie lub na werandzie głosno powiedziec " jag ar polakk" )))
co do "seby" to jest tak rozgarniety jak ty, co do ustawek......
Arka z krakowią ma zgode starszą niz ty i on......
proponuje wiec przywyknąc do takich złych polaków jak my, bo lepeij nie bedzie, a bedzie tylko gorzej.......
PS: Słyszałem, ze w Nowej Zelandii jest tak jak kiedys w Norge = polecam.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok