Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

„Zróbmy tę Eurowizję LEGENDArną dla Polski!” - Norwegia

Czytali temat:
(270 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ta piosenka, to poprostu masakra
mam nadzieje,ze pozostała czesc europy lepiej niz polacy zna sie na muzyce, bo ani on spiewac nie potrafi, ani ta piosenka nie powala na kolana.....zeby wygrac eurowizje, to trzeba napisac fajną, miłą dla ucha, lekką piosenke, a nie cos tak ciezkiego i beznadziejnego......
33% polaków głosowało na niego?
Boze jaki ten naród smutny, jaki pesymistyczny itd.......
skonczy tak jak "ich troje" i pozostała reszta kiczu z polski......
raz jeden bylismy blisko, kiedy to Edycia pojechała z "Ewą" ) od tamtej pory nie było nikogo i dłuuuuuugo nie bedzie!
poza tym ten smieszny i stronniczy konkurs uwazam za totalną porazke i kradziez czasu antenowego )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
112 )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
o moj Boze..ale tandetna piosenka...chlopie daj sobie spokoj ...nie rob wstydu....choreografia tragiczna....stroje -bez komentarza...wole posluchac splywajacej wody w kiblu niz tego tandetnego wycia....nie rozumiem czym tu sie podniecac....PORYWAJACE hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
gdybym mial sobie strzelic w leb to juz wiem jakie nagranie sobie wlacze, napewno pomogloby pociagnac za spust
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
normalnie zaluje ze mnie na koncercie nie bylo buahahaha, przynajmniej moglbym zasmiac sie kolesiowi prosto w twarz...artysta od siedmiu bolesci..bo wyje jakby go cos bolalo hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok