Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kto korzysta na strajku? - Norwegia

Czytali temat:
(246 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
zaden ze strajkujacych nie straci, a zadna gmina nie bedzie do przodu.....musza płacic permitering, itp......poza tym wiekszosc starjkujacych wziela urlopy na czas strajku.....
ps: moje prywatne zdanie: ten kraj i dobroyt juz niebawem sie skonczy, bo ten rzad i politycy nie maja pojecia ocb w tym wszystkim....maja miliardy nadwyzki budzetowej, dochody na poziomie kilku kolenych miliardów dziennie, ale jakos tego nie widac na ulicach,drogach,kontach norwegów....
co skrzyzowanie bomstasjon,podatki walą po równo 36% od pensji, z nadgodzin 50%,a kasy brak....
coraz wiecej norwegów narzeka na zycie, codzienne zycie w tym raju i kwestia czasu jak balon peknie bo jak nie starcza na zakupy,kredyty,podatki,wakacje.....
popatrzcie na kraje do jakich jezdza na wakcje? wyspy kanaryjskie i ta ich majorka juz nie maja takiego wzięcia, bo drogo, wiec walą na bułgarie, egipt i ......Grimstad(aust agder) )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
Jestem tego PEWIEN, a nawet mam dowody! Do związków należałem osiem miesięcy, z "nimi" jest tak jak z ubezpieczycielami-jak płacisz to "złote góry" obiecują, a jak przyszło do "pomocy" to "pracodawca ma zawsze rację".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
I TO się nazywa... :"DOJENIE SYSTEMU" . Tylko system mogą "doic" CI, którzy, jak wszędzie, SĄ PRZY "KORYCIE"... , albo inaczej "przy cycku, dojku, sutku - do wyboru )!!!
... , dla reszty "koruna" na godzinę więcej, czyli 165 koron brutto. Mycie bez woskowania ))))) "boki zrywac".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok