Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Oferta pracy - Norwegia

Czytali temat:
(326 niezalogowanych)
1 Post
Piotr Półtorak
(piotr.goldwent)
Wiking
posiadam bardzo duze doswiadczenie w pracy w polsce i francji jako monter wentylacji,klimatyzacji,wody lodowej w stali jak i miedzi,pcv rowniez,posiadam wlasny samochod,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
mar ta
(rybaczka1)
Wiking
szukam pracy przy zbiorach owoców, warzyw lub przy kwiatach.
mam doswiadczenie

tel. 512123519
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Renia1)
Wiking
Witam pilnie poszukuje pracy jako sprzataczka np.biuro,sklep.Nie posiadam prawa jazdy ,a w wiekszosci ofert sa one wymagane.Jestem w pelni dyspozycyjna czasowo,znam norweski komunikatywnie ,posiadam referencje norw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
LUDZIE....!!!
Czy Wy wiecie czego tyczy To Ogłoszenie...!.???.
Bo to co czytam ,jako komentarze do powyższego to WĄTPIĘ...

Jak kafelkarz czy też inny specjalista , może się wypowiadać w ofercie proponującej pracę KSIĘGOWEMU...!!! .

No Ludzie ruszcie Swoimi makówkami i bzdur nie piszcie , bo się Ośmieszacie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
mieszkam juz 12 lat w oslo znam jezyk norweski szukam pracy mam doswiadczenie w sprztaniu mam doswiadzczenie ze pracowalam w hotelu i tez mam doswiaczenie jako kucharz oraz sprzedawca pilnie szukam pracy moj tel 99864444
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(LilaW)
Nowicjusz
naprawdę nieźle i jeszcze piszą, że znają norweski komunikatywnie a nie potrafią odczytać czego dotyczy ogłoszenie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Tylko , że takie powyższe wypociny nikt konkretny , szukający akurat płytkarza lub sprzątaczki nie wejdzie na ogłoszenie mówiące o poszukiwaniu Pracownika w dziale KSIĘGOWOŚCI... .
BRAK zdrowej logiki ...
I później narzekacie , że na Wasze ogłoszenia nikt nie odpowiada i bardzo trudno jest znaleźć pracę ...
Po Takiej powyższej PRODUKCJI ... nie dziwię się ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
moze ty zasroscisz ze ktos umie jezyk norweski moze to ty przeczytaj ogloszenie jeszcze raz bo sie tak przemadzarz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
sram czy dostane czy nie prace u was nie jestem uzalezniona od was wiem gdzie moge miec prace jak mam sie jezyk i rozum ale po to jest ogloszenie kobieto aby szybciej znalesc prace jesli cie to zadziwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ostro pojechałaś na tych co tak mędrkowali ......przed rokiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok