Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Co mogę dla Was zrobić? - Norwegia

Czytali temat:
(204 niezalogowanych)
3 Posty
polip polip
(kowalski1234)
Wiking
Ta szkola to dno nie mowiac juz o nauczycielce Katarzynie co juz cale Oslo gada i przestac nie moze.Ubierzcie skarpetki jeszcze na glowy ,pniewaz zakladanie ich na spodnie juz nie jest modne teraz modne jest skakanie na banke z mostu polecam.REAKTOR SKOLE to dno!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(h5n1)
Wiking
Fakt, ze sa bezplatne kursy to duzy postep. Szkoda, ze nie dla wszystkich i problem dostepnosci do nauki jezyka to cos co mozan by dla nas Polakow w Norwegii zrobic. Gwarantowane , ze kazda wydana na nasza edukacje korona zwroci sie szybko. Ktora partia polityczna to uczyni to w zasadzie wszystko jedno. Mizdrzenie sie tej pani polityk do Polakow jest obrzydliwe. Mam prawicowe poglady ale mam gdzies takie ogolnikowe bla bla bla. Niech cos zrobi dla nas a potem szczerzy falszywy usmiech. Siedzi w koncu przy korycie nie od wczoraj a jak sama twierdzi zawsz esie interesowala polityka imigracyjna. To dlaczego do tej pory nic nie zrobila? hmmm.... pewnie nie zanala zadnych Polakow zeby sie zapytac co ich boli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok