Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Polki znajdują pracę jako kierowcy autobusów w Stavanger - Norwegia

Czytali temat:
Madlen Ma (495 niezalogowanych)
19 Postów

(KRISOL666)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polki znajdują pracę jako kierowcy autobusów w Stavanger
Witam!!!
Nie wiem skąd te dane , ale z tego co się orientuję to w Polsce za prace na podobnym stanowisku i za opisaną liczbę godzin tj. 50 w tygodniu , zarabia się min 7000 NOK a co do 25000Nok to jest to suma brutto (czyli trzeba odjąć 36% tak bo w Norkowni takie sa podatki !!!), ponadto trzeba dodać ,że średnio -minus 5000NOK na mieszkanie, o drogiej żywności już nie wspomnę i biletach lotniczych Prosze o pisanie całej prawdy !!! i nie idealizować pięknej Norkowni eldorado powoli dobiega końca dla pracowników zagranicznych podobnie jak to było w Anglii czy Zielonej wyspie...pozdrawiam
Ps. Te autobusy na zdięciu to nie jest tabor ze Stavanger!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
andrzej b
(endriu island)
Wiking
tak jak wyzej napisal kolega takie zarobki to fikcja a zwlaszcza w stavanger gdzie jezdzi veolia a sam jezdze w bergen tylko ze w tide i bez nadgodzin netto ciezko 20 tysi wyciagnac a pozatym ostatno kilku kierowcow z savanger przyszlo do nas i wcale jak opowiadaja takich kwiatkow niema ale to nic nowego jak mieszkalem w islandii to nasz wspanialy tvn napisal ze w przetworniach ryb mozna zarobic do 50 tys pln miesiecznie pozniej sprostowali ale co sie dzialo w reykjaviku ludzie rzucali wszystko i w ciemno przyjezdzali a tu zoonk niedosc ze zarobki nie takie to jeszcze znalec ta prace to bylo ciezko pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(mariu)
Wiking
ten zielony autobus to tabor z Oslo..sam miałem z nim do czynienia. Niezła z niego rakieta aczkolwiek staruszek już. Wracając do tematu zgadzam się z moimi poprzednikami, no cóż szkoda że 25 tys to nie dolarki. pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
wojciech sarnecki
(wojciechtor)
Wiking
JA JESTEM FACETEM,I CHĘTNIE BYM PRACE TAKĄ WYKONYWAŁ,MAM UPRAWNIENIA,PROSZĘ O POMOC!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
wojciech sarnecki
(wojciechtor)
Wiking
BARDZO PROSZĘ O POMOC NA PEWNO SIĘ ODWDZIĘCZĘ!MÓJ TEL W POLSCE 501-46-00-47
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
przeciez to jest ca 9000pln netto!
ale jak odliczymy koszty utrzymania np: w Stger to zostaje tyle ile w polandii....
wiec nie rozumiem jaki jest sens pracy w obcym kraju, bycie traktowanym jako obywatel II kat,zmuszanie dzieci do wyjazdu, nauki tego czegos,rozłąka z reszta rodziny, przyjaciół, znajomych,etc.....

Kurwa jego mac, czy zadna z pan, lub panów jezdzacych w Stgr nie moze napisac prawdy,zeby aliens wiedzieli ocb i nie rzucali wszystkiego w Pl , po to zeby tu zaliczyc glebe i nie miec do czego wracac (?)!!!
Kto w ogóle pisze takie farmazony i po co ??!!!
ps: a tak z własnych doswiadczen > jesli zarabia sie 25000nok brutto, to nie ma sensu tu przyjezdzac i wyrzekac sie wszystkiego tego co mamy w ojczyznie!
Wiec przestan zebrac jeden z drugim (czyt.wojciechtor), bo wstyd i obciach robicie!
Nauczcie sie liczy kosztów rochodu, a ułatwi to wam bardzo podejmowanie decyzji, decyzji niejednokrotnie zyciowych.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok