Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polacy w Norwegii - najbardziej popularnymi zagranicznymi pracownikami - Norwegia

Czytali temat:
(264 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy w Norwegii - najbardziej popularnymi zagranicznymi pracownikami
tiaa, i jest sie czym chwalic, nioo, ze wszysycy pracuja za najnizsza stawke i sa wykorzystywani do potegii, po prostu zajebiscie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Przemek Wojcinski
(Przemek33)
Wiking
LEPIEJ U NORWEGA ,AO POLAKU NIEWSPOMNE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
PIOTR MOSKAŁA
(PIOTRMLODY)
Wiking
Przemek33;
pracujac u norwega przez jedna z wielu posredniczych firm np adecco profice zarobimy tyle samo co pracujac w polskiej firmie... i jest to kwota ok 80 nok... oczywiscie "do reki" czyli nie skreslajmy z gory kazdego rodaka posiadajacego firme w no i nie tylko
pozdrawiam i miłego dnia zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Przemek Wojcinski
(Przemek33)
Wiking
Ja pracowałem u polaka i mam tego serdecznie dosyć ,ani czasu ani niczego dla siebie ,tylko praca.Mam nadzieje ze niewszyscy sa tacy ale podobno -Nadzieja Matka,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Teraz otwieram firme no i będę sam kowałem własnego losu,mam nadzieje ze bedzie ok,bo co mam do stracenia,ja nic,tylko pare koronek na start. a w adecco koleszka zarabiał nie 80 na reke tylko 110 nasz złe informacje albo ten ktoś nic nieumnie.Serdecznie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Przemek Wojcinski
(Przemek33)
Wiking
A w miescie gdzie mieszkam nasi rodacy zaczynają mi grozić i to jest ok.Pytanko tylko czemu bo otwieram firme i pracuje sam czy nie dlanich.Jestem bardzo tego ciekawy .Wielcy mi Rodacy kilka lat z dojazdem i nic wiecej SIECZKA ZAMIAST GŁOWY.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Nowicjusz
Ja tylko krótko Przemek 33 nie wiem skąd masz takie wiadomości bo jak wiem to polaczki robią u polaczka za 80 a ja np robię teraz w Adecco i mam 150 jak wielu moich kolegów bo jak wiem to nie którzy mają jeszcze więcejpozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok