Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Chory pies w Norwegii? Zapytaj o koszt leczenia zanim zostawisz zwierzę w klinice…. - Norwegia

Czytali temat:
nadin . (435 niezalogowanych)
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Chory pies w Norwegii? Zapytaj o koszt leczenia zanim zostawisz zwierzę w klinice….
Polish Connection i artykuły o psiej sraczce i kosztach leczenia...a ja wam miałem powierzyć moje podatki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Aleksandra F. Eriksen
(Polish Connection)
Wiking
Do powierzenia podatkow nikogo nie zmuszamy
A Polish Connection to nie tylko grupa ksiegowych, ale takze zdolnych tlumaczy, ktorzyw swoim wolnym czasie, specjalnie dla MN tlumacza wlasnie takie "perelki"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
i dobrze, następnym razem psa zje lub zakopie a za zaoszczędzone pieniądze kupi sobie złoty pierścionek Cartiera
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
mialem do czynienia z PC i powiem tylko, nigdy wiecej! Chamstwo, kretactwo, o cenach nie wspomne, zyja tylko dzieki temu, ze duzo rodakow ma problemy jezykowe i sa zmuszeni przez to korzystac z polskojezycznych "firemek". Niestety znam duzo polskich ksiegowych, ktorzy "kroja" rodakow bardziej niz norwedzy .

Nooo chyba ze te "Panie", z ktorymi rozmawialem, juz dawno nie pracuja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
eee BiZi...aż tak???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj