Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Mario (1200 niezalogowanych)
1 Post
Grzegorz Jaciszyn
(grzegorzjaciszyn)
Wiking
A tak swoją drogą to jestem kierowcą zawodowym a nie budowlańcem i wiem co mówię. Mam nadzieję że Norwegia na ciebie się już wysrała a jak nie to jej w tym chętnie pomogę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
no to bosko misiek, w takim razie do zobaczenia na szlaku!
Jesli jestes zawodowym, to wybacz, ale musisz byc nanaprawde ciotą jezdzaca max 75h (po prostej),
skoro ci za szybko 80............
obserwuj białą scanie V8 z przyczepą, bo zamierzam udzielic ci lekcji z jazdy ciezarówką
mam udokumentowane ponad 1,5 mln km, wiec pewnie cos tam potrafie
a pomóc sie wysrac, to mozesz tym pokracznym norkom(twoim kolegom), bo do mnie przykrótki jestes chłoptasiu....
jezdze na szlkau st.ger - oslo wiec jak masz ochote to podbij na bajere ty smieszny "norwegu" ))
szerokosci wujek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Ja piernicze,jak się usmiałam czytajac to....hohohoho-Norki wogóle nie umieją jeżdzić,baaaa nawet dróg nie znają w swoim kraju....Dauny!Polakom nie sięgaja do pięt!A z tą pracą to lekka przesada to właśnie Polacy uczą tych Nierobów,bo Oni nic nie potrafia-PARTACZE!!!Mój mąz z takim pracował i dzięki mojemu meżowi nabił sobie KABZE!...lLESER-teraz prosi Go,żeby do niego wrócił,ale nic z tego....niech sam zapi.....a
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Miroslaw W
(olaf z bagien)
Wiking
...do garnka co włożyć??!!!...jeśli nie miałeś czego sieroto w polsce to i tutaj skończysz na "podcieraniu" dupska norkom
..co za bałwan a pewno jarasz polskie marlboro i zajadasz się krakowską haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok