Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kolejne ograniczenia prędkości w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Mariusz Mario (1201 niezalogowanych)
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kolejne ograniczenia prędkości w Norwegii
no i bardzo dobrze, bo zauważam coraz więcej łamiących przepisy niż 2-3 lata temu, wymuszania pierszeństwa, coraz częstsze nie przepuszczanie pieszych na pasach w Oslo itd.

Więcej cywilnych samochodów z videoradarami i coś może pójdzie w lepszym kierunku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dima82)
Wiking
nie długo to zabronią samochodem jeździć. Niech się wezmą za swoja naukę jazdy bo chyba norki dostają prawko za dobre chęci a nie za umiejętności.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
jak raz pzrekroczysz 35 tak sie zdarzy i zabiora ci prawko to sie opamietasz
mojkej zonie zabrali kilka lat temu jechalismy na polnoc ponad 110 miala na 70
jakies 1500km powyzej oslo droga tak ldana i prosta ze w oslo trudno o takie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ty zamiast młotkiem pukac w gwozdzie, to puknij sie w głowe!
psem byc powinienes, a nie snekerem....
co zmieni to smieszne i załosne ograniczenie? kiedy te mameły i tak nie potrafia jezdzic, nawet jak jest setka dozwolona )
tu sie nie jezdzi, tu sie pływa.....
niech postawią znak z 70 na trasie maritt bjorgen,a nie na drogach, bo ona po tym koksie szybciej na nartach zapierdala jak te mameły jezdza
kupuja auta z silnikiem 3L TDI lub 2.5 benzyna, a jezdza na limicie 90km....
załosne to strasznie.....
powinni kupowac max seiczento lub fiata 500 z silnikiem 0.9 litra!
PS:Kolega "dima82" ma racje! powinni sie zajac szkoleniem jazdy tych ciołków, a nie zmniejszac limit predkosci....
zaden norek poza granicami tego komunistycznego stanu, jakim jest ten kraj nie potrafi jezdzic i muli lewym pasem 80kmh )
zaufaj mi, przejechałem pół swiata i nigdzie nie spotkałem tylu gamoni na drodze! no moze jeszce duny mogą z nimi konkurowac : kto jest wiekszym zawalidrogą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
no moze jeszce duny mogą z nimi konkurowac : kto jest wiekszym zawalidrogą
a jak mu kiwniesz długimi, ze jedzie lewym pasem, podczas gdy prawy jest pusty, to spodziewaj sie "international hello" czyt.srodkowy palec.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Patryk xxxxx
(inviduality)
Wiking
Popieram! nie potrafią jeździć w ogóle, jeżdżą 80, czasami sie ktoś znajdzie co jedzie 90, nie znają podstawowych zasad bezpieczeństwa na drodze i do czego służy lewy pas. Jadą jeden jednym drugi drugim obok siebie , oboje 80... to na ch** chce wyprzedzać jak jedzie tyle samo... MEMEJE NA DRODZE nic po za tym... a kwestia tych silników 3.0 to już totalna porażka... przecież takie bydle sie męczy na tej 80tce... Albo jadę sobie a obok mnie jedzie "sport vogn" o 10 km więcej ode mnie Haha śmiać mi się chce... Po za tym im większa prędkość tym większa koncentracja kierowcy! a oni niedługo zaczną robić sobie pikniki w tunelach albo będą zasypiać za kierownicą, ze znudzenia... i dłużącej się drogi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Grzegorz Jaciszyn
(grzegorzjaciszyn)
Wiking
Jak się nie podoba to wracajcie do Polski.A nie tylko narzekanie i obrażanie Norwegów. Może nie są idealni ale to dzięki nim macie co do garnka włożyć. A takimi tekstami pokazujecie że niektórym z was słoma z butów wystaje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dima82)
Wiking
znalazł się obrońca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
jaciszyn nie zapomnij kupic biletu na tibane!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jestes jak widac kolejnym norweskim polakiem, który w pl pewnie błąkał sie po budowach, a tu został starszym majtkiem i przegania "wstretnych polaków" do Polski.....
kolejny raz juz czytam " no paszoł won z mojej norwegii"
uwazaj na mnie na drodze, bo przy najblizszym spotkaniu wjade co w dupe i ten twoj 10 letni grat pójdzie na zyletki
jak ochłoniesz i norwegia sie na ciebie wysra, to nie zapomnij nas tu wszytskich poinformowac, ze mielismy racje!
a tymczasem enjoy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok