Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Chętnie poznam nowe koleżanki z Oslo :) - Norwegia

14 Posty
Wiking
Witam, mieszkam w Oslo od niedawna, chętnie poznam dziewczyny które mieszkają w okolicy i same szukają towarzystwa polskiej koleżanki Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Maria Wisniewska
(Mania7)
Wiking
Hen mieszkam kolo Lillestrøm i tez szukam kolezanki. Kogos z Kim moglabym pojsc na kawe ,nå zakupy, na bilarda,kregle,spacer...generalnie dziewczyny zywiolowej tak samo jak ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Magda Kowalska
(megi30)
Wiking
Hejmogłabyś mi napisać jak Ci sie zyje w Norwegii,czy dlugo tu jestes,czy masz dzieci?Niedlugo z rodziną przeprowadzamy sie w okolice Lillestrom i mam metlik w głowie i milion obaw Mam dwie córki,jedna ma 7 lat i najbardziej się obawiam jak odnajdzie sie w norweskiej szkole.Jeżeli miałabys chęć i czas popisać to będe wdzieczna. Pozdrawiam Magda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Magda Kowalska
(megi30)
Wiking
megi30 napisał:
Hejmogłabyś mi napisać jak Ci sie zyje w Norwegii,czy dlugo tu jestes,czy masz dzieci?Niedlugo z rodziną przeprowadzamy do Norwegii i mam metlik w głowie i milion obaw Mam dwie córki i najbardziej się obawiam jak odnajdzie sie w norweskiej szkole.Jeżeli miałabys chęć i czas popisać to będe wdzieczna. Pozdrawiam Magda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Wiking
Wysłałam wiadomość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok