Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

samotnosc to zycie - Norwegia

Czytali temat:
Artur D. Danuta E (863 niezalogowanych)
36 Postów
Andrzej Ktostam
(Andrzej1930)
Nowicjusz
jestem od niedana , zledwie pare miesiecy a juz dokucza mi samotnosc, CO ZROBIC? tylko rozsadnego
POMOCY!!!!!! mieszkam niedaleko OSLO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Marcin Orkisz
(Marcino305)
Wiking
Na początek słownik w rękę;/ literówki buuuuu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
llendrul napisał:
jestem od niedana , zledwie pare miesiecy a juz dokucza mi samotnosc, CO ZROBIC? tylko rozsadnego
POMOCY!!!!!! mieszkam niedaleko OSLO

Wracaj do Polski do rodziny. A jak musisz zostac to przyszla zima, idz pan do sniegu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
fazi ...
(fazi75)
Wiking
He he pomocne odpowiedzi nie ma co .Proponuje silownie 200k miesiecznie duzo nowych ludzi fajnie spedzony czas.Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Artur D.
(Deszcz Pierogów)
Wiking
Proponuję kota, psa lub szynszyla. Można nawet z nimi rozmawiać, a dokładnie prowadzić monolog... za to nikt Ci nie przerywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów
Rafix Niechcij
(PlikPlax)
Początkujący
Mam jeszcze lepsze zasiel leczniczą marichuanne i zobacz jak rośnie też możesz z nią rozmawiać ;D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Początkujący
Rozumie, ze wszystkie powyzsze odpowiedzi dotyczace tematu, byly juz wczesniej wyprobowane przez te osoby, ktore wypowiedzialy sie w danym temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Michał taki tam
(streed)
Nowicjusz
duska napisał:
Rozumie, ze wszystkie powyzsze odpowiedzi dotyczace tematu, byly juz wczesniej wyprobowane przez te osoby, ktore wypowiedzialy sie w danym temacie.

a nie wiesz że tu zewsząd tylko krytyka?? eeeeh taki już nasz los w tym "dzikim" kraju z naszymi rodakami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Artur D.
(Deszcz Pierogów)
Wiking
no dobra dobra.... pożartować nie można

A tak na serio to polecam kurs języka norweskiego.... szansa do poznania nowych ludzi i odnalezienia się w tym kraju. Ceny są różne, przykładowo za 90 h 5000 nok. Teraz po wakacjach ruszają kursy więc warto się śpieszyć. W Drammen np rusza 28 sierpnia ... jak będzie ktoś zainteresowany to mogę podać namiary na szkołę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
Witaj, współczuję uczucia samotności ale bym chciała być na Twoim miejscu. Popracujesz i pewnie wrócisz, ja bym chciała wyjechać ale nie mam możliwości tzn. nikogo kto by mi pomógł. Żyję wśród swoich a i tak jestem samotna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok