Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

podróż z niemowlakiem - Norwegia

Czytali temat:
Michał Michał (1158 niezalogowanych)
8 Postów
kasia dw.
(Harmii)
Wiking
Cześć wszystkim Właśnie przygotowuję się do podróży do Polski z moją miesięczną córeczką, samochodem niestety. Mam pytanie do wszystkich mamusiek, ,możecie mi polecić jakieś miejsca postojowe gdzie można przewinąć, nakarmić dzieciaczka i z nim chwilkę odsapnąć, na trasie do Ystad ( i autostrada A2 w Polsce)? Jak wyglądały Wasze podróże z małymi dziećmi? Może jakieś porady? Z góry dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jest pare magdonaldow po drodze
parkingi z toaletami odradzam
oczywiscie masz kierowce tak spokojnie w 8 godzin dojedziesz na prom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Maja00 z
(maja00)
Początkujący
a jak w takim tempie zalatwilas paszport dla dzidzi???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ja jadac samochodem z PL do NO i na odwrot, przebieralam mala w aucie nie chcialam jej przeziebic.. tak samo karmilam

paszport zalatwisz majac akt urodzenia z pieczatka apostille...czeka sie mniej wiecej 6tygodni i zalatwia w Konsulacie w Olso.

oslo.msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
kasia dw.
(Harmii)
Wiking
uff juz po podróży ja tez się w końcu zdecydowałam przewijać i karmić w aucie. Może jakoś super wygodnie nie było ale da się przeżyć. Jak by było cieplej to bym pewnie przewijała w macdonaldach ale tak ubierać niuńke co chwila żeby tylko wysiąść z samochodu to mi się nie chciało ;p Jeśli chodzi o paszport to wyrabialiśmy tymczasowy, w czwartek składaliśmy papiery i mieliśmy w poniedziałek, ale za dodatkową opłatą..no i trzeba podać powód dlaczego chcemy tak szybko mieć paszport, a tak normalnie to po dwóch tyg jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok