Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nannestad i okolice :-) - Norwegia

Czytali temat:
Karol S agata laskowska Marcin F Sylwia Kvernes Paweł Ujda (1462 niezalogowanych)
6 Postów
Ilona H
(ikonka23)
Wiking
Witam ! Właśnie przeprowadziliśmy się z mężem i miesięcznym synkiem do Nannestad.
Chętnie nawiążemy nowe znajomości z rodakami w Nannestad i okolicach z dziećmi i nie tylko.
Synuś z miłą chęcią pozna kompanów do zabawy a ja w międzyczasie wypije kawkę w doborowym towarzystwie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hej ja mieszkam na Maurze to blisko do nanestad i tam tez jezdze go helse z moim synkiem moj mały ma niedługo 10 miesiecy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Ilona H
(ikonka23)
Wiking
Cieszę się bardzo , że ktoś niedaleko mieszka To kiedy się wybierasz do helse na wizytę ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ja mam dopiero wizyte za miesiac ale do Nannestad moge wpasc w kazdej chwli mam badzo blisko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Alicja N
(alutka_1986)
Wiking
hej dziewczyny ja mieszkam w Gjerdum do Nannestad nie mam daleko. Chętnie się spotkam na kawę i ploteczki. Ja mam synka 2,5 letniego Nam bardziej pasuje tak po 16, bo ja pracuję a mały do przedszkola chodzi pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Ilona H
(ikonka23)
Wiking
No to jak dziewczyny kiedy macie czas żeby się spotkać ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok