Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zapalenie krtani - Norwegia

Czytali temat:
Joanna S Agnieszka Sobczak (1339 niezalogowanych)
15 Postów
Dorota ro
(garetka)
Wiking
Witam serdecznie wszystkie mamy.
Mam takie pytanie czy moze Wasze dzieci przechodzily zapalenie krtani ?? Moj synek to wlasnie zalapal straszny kaszel, po 40 stopni goraczki bylismy wczoraj u lekarza ale odeslano nas do domu z diagnoza "wszystko ok" Kazano podawac paracet i tu moje pytanie czy znacie moze jakis syrop na ta przypadlosc, ktory moge kupic w NO ?? Badz jakies inne srodki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Hubert Hubert
(hooba007)
Początkujący
wprawdzie nie jestem Mamą, ale... skąd wiesz, że to zapalenie krtani?
Jeśli jesteś pewna to idź do lekarza ponownie i powiedz stanowczo co jest Twojemu dziecku. Mój syn miał zapalenie ucha i tez zalecenie paracet... masakra to nie lekarze tylko weterynarze...
Poszedłem jeszcze raz i powiedziałem co mu jest (po konsultacji z lekarzem w Polsce przez tel) i chłopak dostał antybiotyk...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Dorota ro
(garetka)
Wiking
A wiem, bo rowniez kontaktowałam sie z lekarzem w Polsce i nawet wysłuchał jego kaszlu przez tel. I odpowedz byla jednoznaczna "kaszel krtaniowy" a co za tym idzie "zapalenie krtani" Wszystkie objawy na to wskazuja.
Tutaj lekarz powiedzial ze to napewno virusowe a na to antybiotyki nie dzialaja, a wrecz jeszcze szkodza.
Chodzi mi glownie o jakis norweski syrop na kaszel, i cos jeszcze oprocz paracetu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Hubert Hubert
(hooba007)
Początkujący
To podczas kolejnej wizyty (np.pojedź po zamknięciu szpitala) - legevakt-inny lekarz, poproś o badanie krwi na bakterie i wirusy. powinno wykazać co i jak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Dorota ro
(garetka)
Wiking
I tak bede musiala zrobic dzieki za odpowiedz. Jutro dzialam na nowo bo goraczka znowu w okolicach 40 stopni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok