Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

herbatka koperkowa - Norwegia

Czytali temat:
Magdalena S. (2166 niezalogowanych)
26 Postów
ewelina stępień
(ewelka123)
Wiking
witam czy kupiew norwegi herbatke koperkowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Agata Klwikowska
(Agatak.)
Wiking
Witam

Niestety tego nie wiem. Ale jak moja corcia miała problemy z brzuszkiem to nasza pediatra odradziła nam stosowanie herbatki koperkowej ze względu na dzialanie wzdymające-czyli mogło być jeszcze gorzej. Genialne są krople dostępne w niemczech sabsimplex.Tylko one pomagają. Może to nie na temat, ale inf mogą się przydac.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
w aptece kupisz, albo w Polskim sklepie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Agata Klwikowska
(Agatak.)
Wiking
Wydaje mi się,, że dziś widziałam na półce eko w coopie mega w amfi madli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(JusCep)
Nowicjusz
hej z tego co wiem i pytałam swojego lekarza w NO nie ma herbatek koperkowych bo oni na bóle brzuszka czy wzdęcia używają kropli MINIFOM ale w polskim sklepie napewno dostaniesz bo ja tam kupiłam. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
W kazdej aptece mozna kupic herbatke koperkowa ktora nazywa sie " Fenikkel te" z tym,ze pije ja mama a nie dziecko. Ja osobiscie kupowalam herbatke ktora nazywa sie " Amme te" i ona tez ma w skladzie miedzy innymi koper wloski i anyz-nie jest smaczna przez ten anyz ale czego sie nie zrobi zeby brzuszek przestal dzidzie bolec Natomiast krople Minifom w moim przypadku wrecz nasilily ataki kolki u dziecka..wiec wydalam 100 kr na nie i tylko stoja.. Zaznaczam ze wszystkie herbatki sa do picia dla mam-nie dla dzieci.Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
ewelka123 napisał:
witam czy kupiew norwegi herbatke koperkowa
hej nie tak jak wspomniały dziewczyny jest w Norge Fenikkel te" i " Amme te" używałam i jednej i drugiej a tą pierwszą dawałam maluszkowi ale i tak nie chciała pić. zaczęłam stosować gripe water-woda koperkowa i esspumisan w kropelkach mam mały zapas bo moje maleństwo już nie potrzebuje wiec jak mieszkasz w Oslo i masz ochotę skorzystać to daj znać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok