Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

paszport dla niemowlaka - Norwegia

Czytali temat:
(1068 niezalogowanych)
3 Posty
Wiking
Mam prośbe,czy może mi ktoś udzielić informacji na temat paszportu dla niemowlaka,gdzie trzeba sie udać aby załatwić formalnosci zwiazane z załatwieniem paszportu,z tego co wiem trzeba leciec do Oslo bo mieszkamy w okolicach Stavanger??Bo wiem ze konsul juz byl w Stavanger a my dostalismy dosłownie 2 dni pózniej metryke urodzenia....Będe wdzięczna za odpowiedz,pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
S B
(mała 25)
Nowicjusz
Witam

Paszport dla maleństwa ja wyrabiałem w Oslo a dokładnie Nedre Volgatte 5.Musisz miec dziecka akt urodzenia,akt ślubu jeśli posiadasz,dwa zdjęcia.Paszport jest ważny na rok możesz ubiegac się o tymczasowy jak ci pilno wyjechac.Pozdrawiam ciepło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Dziękuje za informacje i link
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Promyczek... teraz tylko tymczasowe paszporty wyrabiaja dzieciom do lat 5 wiem bo moja mlodsza corka ma taki-wazny na rok, a starsza wg starych zasad zalapala sie na waznosc do lat 5.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux25)
Stały Bywalec
Czy mozecie napisac jak długo trzeba czekac na paszport dla niemowlaka wazny rok.
Z góry dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Na paszport się czeka 2 tyg,tak nas poinformowano w Ambasadzie a byliśmy tydzień temu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok