Warsztat otwarty został głównie z myślą o naszych rodakach wychodząc im naprzeciw z atrakcyjnymi cenami.
HOKKSUND SERVICE AS świadczy kompleksową usługę wszelkich napraw:
- przeglądy EU kontroll
- elektro-mechanicznych,
- diagnostyki komputerowej,
- geometrii kół i innych
- naprawy silników, zawieszenia, układu hamulcowego
- serwis klimatyzacji
- sprowadzamy części samochodowe z Polski
- i ...
Redakcja MN napisał: W tym temacie znajdują się komentarze do wideo Tusk po hiszpańsku
Nie znam hiszpanskiego i nic z tego nie rozumiem.
Znam natomiast Donalda Tuska -krola Europy,wiem,ze jest to czlowiek odpowiedzialny,
rzetelny, dotrzymujacy obietnic i honorowy ,i na tej podstawie moge sie jedynie domyslac ,
co on mowi.Prosze skorygujcie mnie jesli sie myle ale wydaje mi sie ze on przeprasza
nas za okres swoich rzadow;za to co obiecywal, i ze tych obietnic nie spelnil.Przeprasza
za stworzenie teoretycznego panstwa skladajacego sie z ch... ,dupy i kamieni kupy.
Za wszystkie afery ,za stworzenie szczelnego korumpcyjnego ukladu,w ktorym szefowie
sluzb wykrywajacy przestepstwa skazywani sa na wiezienie,a Cielebaki chodza po wolnosci.
Przepraszal za Bienkowska,ktora miala dreszcze ,a teraz ich juz nie ma bo kasa na stanowisku sekretarza unijnego sie zgadza.
I najwazniejsze ,nie przeprasza tylko wyborcow platformy, on wszystkich Polakow serdecznie
przeprasza,gdyz reprezentuje wyzsze standardy niz jego kolezanka i nastepczyni na urzedzie.
Por favor me disculpas.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.