Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zagubione kluczyki od Audi 100 - Norwegia

Czytali temat:
(708 niezalogowanych)
6 Postów
Leszek N
(mercury15)
Wiking
Witam
Potrzebuje dorobic kluczyki do Audi 100 . Nie mam zapasowego na wzor. Tylko po zamku. Auto ma cetralny zamek bez immobilisera. Do jakiej firmy moge sie zglosic w tej sprawie . POMOOOOCYYY / Hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
mercury15ymail.com napisał:
Witam
Potrzebuje dorobic kluczyki do Audi 100 . Nie mam zapasowego na wzor. Tylko po zamku. Auto ma cetralny zamek bez immobilisera. Do jakiej firmy moge sie zglosic w tej sprawie . POMOOOOCYYY / Hehe

Do Audi..

..lub poszperaj w finn.no, w dziale *torget*..

..lub odwiedz szrot..

bez zapasowego kluczyka na wzor pozostaje Ci wymiana zamkow i stacyjki..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Leszek N
(mercury15)
Wiking
Sethur napisał:
mercury15ymail.com napisał:
Witam

Do Audi..

..lub poszperaj w finn.no, w dziale *torget*..

..lub odwiedz szrot..

bez zapasowego kluczyka na wzor pozostaje Ci wymiana zamkow i stacyjki..

Wiem ze ze specjalistycznym sprzetem da rade dorobic kluczyk do kazdego zamka- a tym bardziej do zamka w starych samkchodach jak np moje Audi.
Kwestia czy ktos juz mial taki problem i zamawial takie uslugi w Norge lub Oslo ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Tak, i wymienialem zamki.. trzykrotnie taniej..
Na szrocie lub z ogloszenia zaplacisz 500-700 koron..
Nie wiem czy znajdziesz tutaj na miejscu kogos, kto sie podejmie dorobienia klucza do zamka.. w Polsce moze jeszcze tak..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Znalazlam klucze i chyba od jakiegos samochodu ,ale czy napewno od AUDI -nie wiem ! Dzisiaj w Stavanger je znalazlam ! W poscie nowym pt-znaleziono klucze - wstawilam zdjecia tych kluczy .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Leszek N
(mercury15)
Wiking
Dzieki Bardzo ale autobus w ktorym prawdopodobnie je zostawilem wraz z reklamowka nie jechal do stavanger. Mieszkam w Ośle
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
to zglos sie do biura przy glownym terminale autobusowym...tam czasami maja rzeczy ktore zostaly znalezione w autobusach...popytaj..powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Leszek N
(mercury15)
Wiking
Jak na razie sprawdzilem w biurze na Nationalteatret t bane. Babcia w okienku mowi ze wszystkie zguby z czerwonych busow ida do nich. Ale popytam kierowce dzisiaj . Nie pamietam gdzie dokladnie stacjonuja. Minelo jakies 3 tygodnie od zdarzenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Janusz Xxxx
(JJohnny)
Nowicjusz
Wszystkie zguby nie idą do nich,musisz ustalić numer autobusu,która firma obsługuje tę linię oraz oddział lub poprosić kierowcę tej linii o numer telefonu do ich oddziału,to u nich musisz szukać.Powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Leszek N
(mercury15)
Wiking
JJohnny napisał:
Wszystkie zguby nie idą do nich,musisz ustalić numer autobusu,która firma obsługuje tę linię oraz oddział lub poprosić kierowcę tej linii o numer telefonu do ich oddziału,to u nich musisz szukać.Powodzenia

Witam ponownie.
Kluczyk dorobiony bez problemu w Audi w Oslo.
230 nok. Obeszlo sie bez zmiany zamkow . Dzieki , Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok