Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
rasto dolix Agnieszka Korecka Klaudia Przemus (10207 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Magda12 napisał:
Sethur napisał:
Kowalski0 napisał:
Sethur napisał:
Kowalski0.... z toba zawsze i wszedzie

No... to bede ja, Grzes203, Magda12, Michal, Kowalski0, frihed, KzK... tylko tak niewinnie wyglada, na pewno sie podepnie ....tylko to juz nie trojkat... to lekko schizofreniczny WIELOZBOCZEK

...kompozycja przestrzenna - pusta w srodku, a u gory jeszcze zakrecona

Hmmm... Artysta... a juz Cie mialem za kolege

Hmmm Sethur Tobie gumisie i donaldy przeszkadzaja w zabawie takze musisz stworzyc sobie swoj schizofreniczny wielozboczek!!!!

Grzes203, Magda12 i Michal brzmi zachecajaco i trojkatowo jestem za

Jak dla mnie super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Sethur napisał:

No... to bede ja, Grzes203, Magda12, Michal, Kowalski0, frihed, KzK... tylko tak niewinnie wyglada, na pewno sie podepnie ....tylko to juz nie trojkat... to lekko schizofreniczny WIELOZBOCZEK

Oby tylko elektrownia w Oslo nie wymiekla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
frihed napisał:
Sethur napisał:

Oby tylko elektrownia w Oslo nie wymiekla

Takim zestawem to elektrownie moznaby zastapic... ahhhh... prawo tarcia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Kowalski0 napisał:
frihed napisał:
Grzes203 napisał:
frihed napisał:
Kielbasa z grila czy parowka bdzmi kuszaco

No to serdecznie zapraszamy
Nawet jakiś wolny chłopak ma być, Michał ma na imię, trochę wariat, ale po paru piwkach łagodnieje Jak chcesz to mogę Cię z nim poznać

Masz czarno na bialym napisane "Kielbasa z grila lub parowka......"o fjucie nie wspomnialam.A pozatym ja przyzwoitki nie potszebuje i wole wariatow a nie lagodnych

juz cos widze, ze to impreza dla mnie...

Ty Kowalski straszysz jak zwykle że przyjdziesz a potem cisza. Myślisz że to takie fajne cały wieczór pod stołem się ukrywać jak na imprezie na której miałeś być??
Frihed, ja tu w trosce o Ciebie zaprosiłem Michała aby nudno nie było, zawsze mogę zabronić mu spożywania alkoholu żeby sprostał Twoim potrzebom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
Kowalski0 napisał:
frihed napisał:
Grzes203 napisał:
frihed napisał:
Kielbasa z grila czy parowka bdzmi kuszaco

No to serdecznie zapraszamy
Nawet jakiś wolny chłopak ma być, Michał ma na imię, trochę wariat, ale po paru piwkach łagodnieje Jak chcesz to mogę Cię z nim poznać

Masz czarno na bialym napisane "Kielbasa z grila lub parowka......"o fjucie nie wspomnialam.A pozatym ja przyzwoitki nie potszebuje i wole wariatow a nie lagodnych

juz cos widze, ze to impreza dla mnie...

Ty Kowalski straszysz jak zwykle że przyjdziesz a potem cisza. Myślisz że to takie fajne cały wieczór pod stołem się ukrywać jak na imprezie na której miałeś być??
Frihed, ja tu w trosce o Ciebie zaprosiłem Michała aby nudno nie było, zawsze mogę zabronić mu spożywania alkoholu żeby sprostał Twoim potrzebom

Noo... frihed na pewno sie ucieszy hehe... chce zobaczyc krev... frihed vs. Magda12... masakra... mnie to nawet za trojkat podziekowali... co za ludzie(?).. trzeba sie bylo urodzic przystajnym jak M....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Sethur napisał:
Grzes203 napisał:

Noo... frihed na pewno sie ucieszy hehe... chce zobaczyc krev... frihed vs. Magda12... masakra... mnie to nawet za trojkat podziekowali... co za ludzie(?).. trzeba sie bylo urodzic przystajnym jak M....

Nie każdy może mieć w życiu fajnie. Być może Twój awatar nie dokładnie obrazuje Twoją głębię?
Taki mam plan że może Kowalskiego w środek puścić a my się popcornem usadowimy na widowni i jakieś zakłady się zorganizuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
Sethur napisał:
Grzes203 napisał:

Nie każdy może mieć w życiu fajnie. Być może Twój awatar nie dokładnie obrazuje Twoją głębię?
Taki mam plan że może Kowalskiego w środek puścić a my się popcornem usadowimy na widowni i jakieś zakłady się zorganizuje

Tjaaa.. totalizator portowy... alibo cus w ten desen
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
APELUJE O PRZELOZENIE GRILA NA 1KWIETNIA bym mogla rowniez uczesniczyc w tym przedstawieniu oczywiscie na widowni z pocornem badz parowka grilowana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
marteszka napisał:
APELUJE O PRZELOZENIE GRILA NA 1KWIETNIA bym mogla rowniez uczesniczyc w tym przedstawieniu oczywiscie na widowni z pocornem badz parowka grilowana

Tjaa... zarty sobie stroisz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
Sethur napisał:
marteszka napisał:

Tjaa... zarty sobie stroisz

nieeeeee tym razem powaznie albo moze 31 marca to i WILK tez dolaczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok