Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polski koncert HIP HOP-owy w Oslo !!!! - Norwegia

Czytali temat:
Piotrek pan B Agata Gmitrowicz Wojciech W Robert Owsianko kasia s Kuba Om Adi71 eR Wold Rafal Dara (1972 niezalogowanych)
3 Posty
Jurek Dress
(JurekDress)
Wiking
Co myślicie na temat polskiego koncertu HIP HOP w Oslo ??

Zastanawiam się np nad Kalim... .

CO NA TEN TEMAT MYŚLICIE ?? Warto ?? Jeśli tak to jaki lokal polecacie na tego typu imprezę... .

Wszystko w Waszych rękach... . Jeśli zainteresowanie będzie spore to w maju mógłby się odbyć taki koncert... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
JurekDress napisał:
Co myślicie na temat polskiego koncertu HIP HOP w Oslo ??

Zastanawiam się np nad Kalim... .

CO NA TEN TEMAT MYŚLICIE ?? Warto ?? Jeśli tak to jaki lokal polecacie na tego typu imprezę... .

Wszystko w Waszych rękach... . Jeśli zainteresowanie będzie spore to w maju mógłby się odbyć taki koncert... .

Kali byc mocny. Masz tu chlopie i poczytaj. Tu juz wszystko bylo panie.
www.mojanorwegia.pl/forum/view/140/impre...rt_kaliego_oslo.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jurek Dress
(JurekDress)
Wiking
Tak, tylko to wątek z przed roku, w między czasie wydał jeszcze jedną płytę z Paluchem i czekam na aktualny odzew, chyba, że tu wszystko się zatrzymało rok temu... ?? Oczywiście żart Jak nie to może ktoś kogoś innego zaproponuje, po prostu oczekuje otwartej konstruktywnej dyskusji... Może ktoś coś innego zaproponuje - mam nadzieje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
jan kowalski
(jankowalski992)
Wiking
Kali to dobry pomysł na pewno przyciągnął by ludzi. Teraz myślę że w gre wchodzi przyjazd całej Ganji Mafi i to też nie jest głupie. Drugą alternatywą myślę że jest Paluch on też na pewno zapełnił by klub. Działajcie w tym temacie bo bardzo dużo ludzi jest chętnych na to przedsięwzięcie.
Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok